Ferrari Purosangue a fost fotografiat în București. Mingea de foc de 725 CP – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 12 feb. 2024 Știri auto

Imagini cu una dintre cele mai așteptate mașini în 2024 au apărut pe grupul de Facebook Car Spotting.

Un Ferrari Purosangue galben, cu numere de România, a fost fotografiat pe o stradă din București. Este unul din primele exemplare văzut la noi în țară, așa că nu avea cum să treacă neobservat, mai ales că acea culoare ar atrage atenția chiar dacă ar fi pusă pe un Logan, d-apoi pe primul SUV de la Maranello!? Este o culoare care îi pune în valoare jantele argintii și se asortează perfect cu logo-urile Ferrari în galben.

Ferrari Purosangue galben – O minge de foc de 725 CP

Ferrari Purosangue, primul model cu roți înalte produs la Maranello, are toate atuurile pentru a se ridica la înălțimea mașinilor ce merită toată atenția. Noul super-SUV are tracțiune integrală și este propulsat de un motor V12 aspirat natural de 6,5 litri care dezvoltă o putere impresionantă de 725 CP și un cuplu maxim de 716 Nm. Aceste date îi permit să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 3,3 secunde și să atingă o viteză maximă de peste 310 km/h.

Singurele SUV-uri cu peste 700 CP sunt Tesla Model X Plaid, Lamborghini Urus Performante și Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé.

Preț Ferrari Purosangue, versiunea de bază: de la 390.000 de euro

Diferența de înălțime față de orice alt model Ferrari este enormă. În timp ce un 812 Superfast măsoară 1,276 m înălțime, Purosangue ajunge până la 1,589 m . Este puțin mai jos decât un Lamborghini Urus (1618 m) sau un Porsche Cayenne Coupe (1636 m).

Corpul este fabricat din oțel, aluminiu și fibră de carbon. Aluminiul este folosit și în partea inferioară a șasiului, în timp ce fibra de carbon a fost folosită și la acoperiș. Greutatea lui Purosangue (fără lichide) este de 2.033 de kg. Tracțiunea și direcția sunt pe toate cele patru roți.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Armand Arion / Facebook



Comentarii
Inchide