Sorin Constantinescu dă Urus pe Ferrari Purosangue. Ce l-a convins pe omul de afaceri?

Autor: Ionuț Vîlciu 18 dec. 2023 Știri auto
Sorin Constantinescu dă Urus pe Ferrari Purosangue. Ce l-a convins pe omul de afaceri?

Sorin Constantinescu renunță la celebrul Lamborghini Urus pentru noul Ferrari Purosangue. Ce l-a convins pe omul de afaceri să ia această decizie?

Cel mai nou invitat la „Podcast cu Prioritate”, Sorin Constantinescu, a făcut anunțul. Își cumpără noul Ferrari Purosangue, primul SUV din istoria căluțului cabrat. Alături de gazda emisiunii, Luci Popa, a vorbit despre această decizie, dar și despre multe alte subiecte.

„Eu sunt fan Ferrari, îmi place foarte mult Lamborghini, am fost foarte mulțumit de mașină, adică sunt mulțumit, că o mai am și acum. Doar că, în momentul în care au lansat Purosangue mi-am dorit foarte mult Purosangue”, a spus Sorin Constantinescu.

Pentru că era nerăbdător să își cumpere un SUV puternic, a ales să își cumpere un Lamborghini Urus în urmă cu câțiva ani. Astfel a ajuns să dețină exemplarul pe care îl are și în prezent.

„Intrând în vria asta de a avea un supercar SUV, nu am mai avut răbdare să mai stau după Purosangue și am zis să îmi iau Urus și când o să fie Purosangue disponibil o să dau Urusul și o să-mi iau Purosangue”, a adăugat el.

Vezi podcastul complet

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide