Fiat introduce ediția specială „La Prima by Bocelli” pentru modelul 500 electric

Autor: Mihai Morcovescu 17 apr. 2022 Știri auto

Producătorul italian de automobile Fiat a lansat o nouă ediție specială pentru versiunea electrică a modelului 500. Aceasta se numește „La Prima by Bocelli” și a fost realizată în colaborare cu celebrul tenor Andrea Bocelli, fiul acestuia Matteo și cu compania JBL.

Noua versiune a primit un sistem audio JBL, „rafinat” de Andrea și Matteo Bocelli

Noua ediție specială este dedicată renumitului tenor italian. Aceasta este disponibilă în ​​versiune cabrio și hatchback. Motivul pentru care ediția specială a fost denumită astfel este faptul că 500 electric „La Prima de la Bocelli” a primit un sistem audio premium de înaltă fidelitate.

Performantul sistem de sonorizare denumit „Virtual Venues” este furnizat de compania americană JBL. Acesta oferă o putere maximă de 320 W și a fost dezvoltat în colaborare cu Andrea Bocelli și cu fiul său Matteo. Sistemul este simplu și intuitiv de utilizat. În plus, a fost perfect integrat în modelul torinez fără ca habitaclul sau spațiul destinat bagajelor să fie afectate.

Pentru a testa cu adevărat rafinamentul sistemului audio, cei de la Fiat au apelat la experiența lui Andrea Bocelli. Acesta a ales viitorul single al fiului său Matteo drept coloană sonoră pentru campania de promovare a acestei versiuni. Italienii spun că sistemul JBL oferă o experiență audio de neegalat.

În același timp, noul vârf al gamei 500 electric oferă inovatorul sistem „Sanitizing Glove Box”. Cu ajutorul lui șoferul și pasagerii pot dezinfecta diferite obiecte precum chei, telefoane mobile, etc. Acestea se pot dezinfecta cu ajutorul unei lămpi cu ultraviolete, care a fost instalată în torpedou.

Noul 500 electric „La Prima by Bocelli” este finisat într-o nuanță de negru lucios și oferă standard diverse elemente de design și tehnologie de vârf. Versiunea cabrio vine cu un soft-top cu o țesătură unică și monogramă Fiat. Totodată, din ofertă face parte și un sistem de infotainment cu ecran tactil de 10,25 inch.

Mașina a primit faruri full LED și jante de aliaj de 17 inch cu sigla „La Prima”. Interiorul este de nivel premium, cu o planșă de bord acoperită cu un material textil țesut și tapițerie bej pe care este embosat numele Fiat.

Pentru caroserie sunt disponibile 6 nuanțe: Onyx Black, Rose Gold, Ice White, Mineral Grey, Ocean Green și Celestial Blue. Autonomia anunțată este de 320 de kilometri în ciclu WLTP.

Prețurile ediției speciale Fiat 500 electric „La prima by Bocelli” nu au fost încă dezvăluite. Modelul va fi disponibil începând cu această primăvară.

Sursa: Fiat

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Fiat


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide