Fiat își simplifică gama de modele. De acum va fi mai ușor să configurezi o mașină

Autor: Ionuț Vîlciu 07 oct. 2022 Știri auto

Fiat a anunțat că gama sa de modele va fi simplificată. Configurarea mașinilor producătorului italian va deveni mai facilă.

Compania a anunțat că va introduce o nouă structură de configurare pentru mașinile sale. Aceasta va consta într-un singur nivel de echipare și trei pași care vor trebui urmați. Acest lucru va ușura procesul prin care cumpărătorii trebuie să treacă atunci când își cumpără o nouă mașina. În definitiv, configurarea este o parte importantă în proces, mai ales pentru cei care vor să aibă un vehicul așa cum își doresc.

Procesul poate fi finalizat online sau în reprezentanțe și include selecția modelului, culorii și pachetelor, lucru care se aplică atât pentru gama Fiat, cât și pentru gama Fiat Professional.

Cum funcționează noul configurator Fiat?

Clientul începe prin a selecta modelul și culoarea. Apoi, există trei opțiuni pentru pachetele opționale care au același cost lunar și pot fi combinate între ele. În cele din urmă, pentru cei care își doresc totul, compania oferă o echipare de top pentru toate modelele. Aceasta include toate cele trei pachete și mai multe caracteristici. De exemplu, ediția specială Fiat New 500 „La Prima by Bocelli” servește drept nava amiral a gamei de vehicule electrice.

În ceea ce privește Fiat Professional, toate ofertele sale sunt disponibile și într-un singur nivel de echipare, deși în cazul lor există mai multe opțiuni în ceea ce privește stilurile de caroserie și pachetele specifice. În acest fel, vehiculele pot fi personalizate pentru a se potrivi mai bine nevoilor profesioniștilor.

Noua structură este deja online pe site-ul italian al Fiat și ne așteptăm să se extindă treptat pe alte piețe. De asemenea, Fiat nu este singurul producător care și-a simplificat gama de modele. Un alt producător care a ales să facă acest lucru este Volvo. Producătorul suedez a introdus o nouă schemă de configurare pentru modelele din oferta sa.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Fiat


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide