Fiat renunță la culorile monotone. Compania a scufundat noul 600e în vopsea portocalie – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 27 iun. 2023 Știri auto

Fiat animează puțin lucrurile pe măsură ce așteptarea pentru noul 600e se apropie de final. Producătorul scufundă noul model în vopsea portocalie.

Care sunt cele mai populare culori pe care le regăsim pe mașinile noi? De cele mai multe ori, clienții aleg nuanțe de alb, negru sau gri. Acest lucru nu sună prea bine pentru Fiat, așa că producătorul italian ia decizia să scoată din oferta sa opțiunea de a alege nuanțe de gri pentru mașinile sale.

Fiat a publicat un clip nou cu noul său crossover compact 600e. Odată cu lansarea  acestui nou model, producătorul italian va renunța definitiv la toate nuanțele de gri din gama sa de modele. Fiat 600e este cel mai anticipat model al constructorului italian din acest an. Noul crossover se bucură de o campanie de promovare extensivă și, chiar dacă a apărut în câteva ipostaze necamuflat, mai avem puțin de așteptat până la dezvăluirea oficială.

Fiat renunță la a mai oferi nuanțe de gri pe mașinile sale

În noul videoclip postat de companie, noul Fiat 600e este scufundat într-un recipient plin cu vopsea portocalie. Noul clip anunță faptul că, începând cu noul 600e, Fiat va oferi în gama sa mai multe nuanțe noi, interesante. De asemenea, odată cu lansarea noului 600e, Fiat va renunța definitiv să mai ofere nuanțe de gri pentru toate modelele sale. Constructorul italian are și un nou slogan în acest sens: „Italia. Tărâmul culorilor. Fiat. Brandul culorilor.”

Noul Fiat 600e va fi prezentat oficial în data de 4 iulie și, din informațiile disponibile de până acum, știm că va împărți platforma cu noul Jeep Avenger. Acest lucru înseamnă că va fi disponibil și sub formă complet electrică și, cel mai probabil, va folosi bateria de 54 kWh de pe Avenger, dar și motorul de 156 CP.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Fiat YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide