Noul Jeep Avenger a ajuns și în România. Prețurile încep de la 38.900 de euro – VIDEO + GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 24 mai 2023 Știri auto

Noul Jeep Avenger a ajuns și în România. Primul model electric al producătorului american se laudă cu dimensiuni compacte și autonomii de până la 400 de km.

Jeep Avenger a fost prezentat în România și putem spune că micul SUV electric de la Jeep este o apariție cool, proaspătă. Cu un design robust și detalii care înglobează istoria brandului, primul model electric de la Jeep va fura multe priviri, mai ales dacă este finisat într-o nuanță îndrăzneață, așa cum a fost mașina prezentată în cadrul showroom-ului Jeep din Pipera.

Noul model complet electric păstrează ADN-ul Jeep, având o formă robustă, angulară, care nu poate fi confundată cu nicio altă mașină. De îndată ce vei vedea grila frontală cu 7 fante vei ști că este un Jeep. La fel și profilul, care în ciuda dimensiunilor compacte, reușește să păstreze un aer brut, fiind ajutat și de garda la sol de 20 de cm. Partea bună este că dimensiunile compacte vor face din Jeep Avenger un model foarte bun pentru oraș, ușor de manevrat și de parcat.

Jeep Avenger nu se ia atât de în serios, ceea ce ne place

Interiorul respectă tema robustă, cu terminații ale planșei de bord care ne aduc aminte de o boxă portabilă, cu lumini ambientale care animează interiorul modelului electric.

Vorbim de o mașină modernă, așa că tehnologia nu lipsește de la bordul noului Jeep Avenger. Mașina dispune de două ecrane mari pe care sunt afișate cele mai importante informații, precum autonomia sau navigație. Bineînțeles, conectivitatea cu Apple CarPlay și Android Auto este inclusă.

Până la 400 de kilometri autonomie

Jeep Avenger va veni inițial cu un singur motor electric montat pe puntea față, unitate ce produce 156 CP și 260 Nm cuplu maxim. Motorul este alimentat de o baterie cu o capacitate netă de 51 kWh, ceea ce ar trebui să confere mașinii o autonomie maximă de până la 400 de kilometri în regim WLTP. De asemenea, bateria se poate încărca la 100 kW cu ajutorul unei stații de încărcare rapidă, iar Jeep spune că în acest fel, bateria se poate încărca de la 20% la 80% în doar 24 de minute.

Cât despre prețuri, Avenger pornește de la 38.900 de euro cu TVA pentru echiparea Longitude. Această echipare vine cu tabloul de bord de 7 inch și ecranul central de 12,2 inch, sistem audio cu 6 difuzoare și faruri full LED. Următorul nivel de echipare, Altitude, pornește de la 40.900 de euro și aduce tabloul de bord mai mare, de 12,25 inch, dar și pilot automat adaptiv sau Keyless entry. Vârful de gamă, numit Summit, are un preț de pornire de 43.900 de euro, fiind dotat cu tot ce oferă modelul Avenger.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide