Fiat Tipo atinge pragul de 500.000 de unităţi produse

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Fiat Tipo cu numărul 500.000 a fost produs săptămâna aceasta, la uzina din Bursa, Turcia. Maşina cu numărul 500.000 este un Tipo Sport, echipat cu un motor de 1.6 Multijet, 120 CP, DCT, ce poartă uimitoare vopsea “Rosso Passione”, combinată cu un acoperiş negru contrastant şi noul interior Total Black. Tipo este cel de-al doilea automobil global al mărcii Fiat, cu peste 70% din unităţi vândute în afara Italiei.

Noua serie Tipo cuprinde trei variante de caroserie (4-Uşi, 5-Uşi şi Station Wagon) şi patru variante de echipare (Street, Mirror şi noul S-Design şi Sport), perfectă pentru a satisface nevoile clienţilor de vârste diferite, cu gusturi şi nevoi de mobilitate variate.

S-Design şi Sport sunt destinate unei clientele cu un caracter sportiv, iar versiunea Sport vine cu dotări îmbunătăţite. Mirror este conceput pentru un client care are nevoie de spaţiu şi modularitate, dar doreşte să fie conectat în orice moment, în timp ce versiunea Street este ideală pentru tinerii care doresc să se bucure de stilul atractiv.

 Comentarii
Inchide