Cât costă noul Fiat Tipo Cross prin Rabla 2021. Este un rival direct pentru Dacia Sandero Stepway

Autor: Marius Vișan 25 apr. 2021 Știri auto

Programul guvernamental Rabla 2021 este foarte aproape de strat.

În baza Programului Rabla 2021, Guvernul României susține înnoirea parcului auto. Astfel, statul acordă o primă de casare pentru mașinile care îndeplinesc anumite condiții.

Prin Programul Rabla Clasic 2021 se acordă un tichet (primă de casare) în valoare de 7.500 lei pentru o mașină cu o vechime mai mare sau egală cu 8 ani, înmatriculată în România, care este casată, cu scopul achiziționării unei mașini noi cu noxe reduse. Noua regulă Rabla 2021 impune interdicția de a vinde mașina este pentru un an de zile.

Unul dintre modelele care se califică la acest Rabla 2021 este Fiat Tipo Cross

Fiat Tipo Cross este apărut din obsesia nesfârșită pe care o au mulți oameni pentru SUV-uri și crossovere. Astfel, italienii s-au lansat în cel mai crescător segment, de cross-hatch-uri, poziționate pe piață drept SUV-uri urbane. Ele reprezintă, în esență, un hatchback cu gardă la sol ușor mărită și design îmbunătățit.

Fiat Tipo Cross a apărut din obsesia pentru SUV-uri și crossovere a clienților

Fiat Tipo Cross este acum disponibil prin Programul Rabla de la 14.250 de euro (TVA inclus). Pentru acești bani clientul primește un exemplar cu motor de 1.0 litri, 100 CP și cutie manuală.

Tipo Cross vine într-o culoare ce iese în evidență: Paprika Orange, pe când barele de pe plafon sunt vopsite în culoarea Ice Matte. Tipo Cross are la bază caroseria de tip hatchback.

Partea inferioară a caroseriei (pasajele roților și pragurile laterale) este acoperită cu plastic nevopsit de protecţie, iar garda la sol a fost mărită cu 40 mm. Surplusul a fost obținut datorită suspensiei cu componente revizuite şi anvelopelor mai mari. Bineînțeles, Tipo Cross poate avea doar tracțiune pe puntea față.

Pe mașină mai există faruri full LED, iar la interior există un instrumentarul color de 7 inci și noul sistem Infotainment cu ecran tactid de 10.25 inci, precum și conectare wireless Apple CarPlay și Android Auto.

Intră în GALERIA FOTO

Buget Rabla 2021

Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus debutează luni, 26 aprilie. Suma alocată pentru Programul Rabla Clasic este de 440 milioane lei, iar în cadrul Programului Rabla Plus, bugetul alocat este de 400 milioane lei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Fiat


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide