Filmare virală. Cum urcă o rampă un șofer care are o mașină foarte joasă?

Autor: David Andrei 02 sept. 2020 Știri auto

O filmare virală îi face pe cei care o văd să râdă în hohote. Imaginile pot servi drept tutorial oricărui șofer care conduce o mașină foarte joasă și trebuie să se… cațere pe o bordură și să urce pe o rampă.

GALERIE FOTO

Filmarea arată un șofer cu o mașină tunată. Este vorba despre un Hyundai Accent care s-a ales și cu o suspensie modificată. Mașina a devenit astfel foarte joasă.

Este evident, o soluție care aduce un aport semnificativ în ceea ce privește dinamica la viteze mari. Dar când vine vorba despre denivelări, șoferul are mari bătăi de cap. Atunci când este vorba despre rampe sau borduri, manevrele devin și mai complicate. Cel puțin pentru șoferii de rând. Pentru că acest conducător auto din Filipine pare împăcat cu ideea.

Înainte de a urca rampa deloc înclinată și bordura deloc înaltă la intrarea în propria curte, șoferul coboară de la volan și scoate bara față, care se află extrem de aproape de sol. Bara este prinsă doar în niște cleme. După ce intră în curte, bărbatul coboară iar din mașină și își montează bara față la loc. Acesta este nevoit să repete operațiunea ori de câte ori iese din curte sau intră.

Mașină foarte joasă, pasiune dusă la extrem

Este o soluție care demonstrează pasiunea șoferului și sacrificiul pe care este dispus să-l facă pentru a avea o mașină atât de joasă. Proprietarul filipinez explică de ce a recurs la această soluție:

“Îmi plac mașinile foarte joase. Am jante mari și anvelope cu talon mic, dar problema este că rampa mă incomodează. Tocmai din acest motiv, de fiecare dată când intru sau ies, scot bara. Mulți mă întreabă: ‘Dar de ce să cobori mașina atât de mult? Îți complici viața!’ Da, este adevărat. Dar vreau să demonstrez că aș face orice, indiferent cât de dificil poate fi, atât timp cât eu sunt mulțumit de mașină. Nu mă voi opri niciodată”, susține proprietarul mașinii cu o pasiune dusă la extrem.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide