Filmarea care a împărţit internetul în două. A vrut sau nu acest şofer să lovească ursul?

Autor: Cristian Agatie 20 aug. 2019 Știri auto
Filmarea care a împărţit internetul în două. A vrut sau nu acest şofer să lovească ursul?

Întâmplarea a avut loc în zona Balvanyos Resort, pe DJ 113. În imagini se vede cum animalele se află pe carosabil, iar şoferul trage de volan când ajunge în dreptul ursoaicei, după ce puiul fugise deja din calea lui.

Pe internet, părerile sunt împărţite. Unii utilizatori îl apără pe şofer, susţinând că a vrut doar să îndepărteze ursul de pe carosabil pentru a nu se produce un accident, în timp ce alţii spun că sigur a vrut să lovească animalul.

Videoclipul a adunat rapid peste 35.000 de vizualizări, fiind comentat de peste 200 de persoane. Acestea s-au împărţit rapid în două categorii, unii care iau apărarea şoferului şi alţii care condamnă comportamentul iresponsabil al acestuia.

Întâmplarea vine la scurt timp după ce un urs a fost ucis pe Autostrada Sibiu-Deva, fiind lovit de patru maşini. Patru persoane, dintre care şi doi copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma acestui eveniment.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide