Două filme cu mașini, așteptate de milioane de fani, amânate din nou din cauza pandemiei de coronavirus

Autor: David Andrei 05 oct. 2020 Știri auto

Două filme în care apar mașini de top, așteptate de milioane de fani, au fost din nou amânate din cauza pandemiei de coronavirus. Este vorba despre “James Bond – No Time to Die” și „F9: The Fast Saga”.

GALERIE FOTO

Pandemia de coronavirus a forțat casele de producție să întrerupă filmările. Printre peliculele care au căzut pradă problemelor provocate de COVID-19 se află și ultimul episode al seriei James Bond în care apare Daniel Craig, dar și penultima demonstrație de îndemânare la volan din seria “Fast & Furious”.

Aceasta din urmă ar fi trebuit să ajungă în cinematografe anul acesta, pe 22 mai, dar ecranizarea a fost reprogramată pentru 2 aprilie. Dar nici această dată nu a rămas bătută-n cuie. “Fast 9” nu va fi gata mai devreme de 28 mai 2021.

Fanii lui James Bond ar fi trebuit să-și vadă favoritul pe marile ecrane începând cu 3 aprilie 2020. “No Time to Die” a fost amânat pentru noiembrie, dar nici această dată nu se va materializa. Fanii agentului 007 vor avea de așteptat până pe 2 aprilie 2021. Pe site-ul oficial, decizia este motivată de faptul că producătorii vor ca acest film să fie vizionat de cât mai multe persoane la nivel global. Sunt state în care este încă stare de urgență, iar cinematografele au încă lacătul pus.  Cei care lucrează la cele două filme speră că pandamia va bate în retragere odată cu trecerea timpului.

Ce mașini vedem în filmele “James Bond – No Time to Die” și “Fast 9”?

Așa cum arată trailer-ul noii ecranizări James Bond, fanii seriei vor vedea la lucru un Aston Martin Valhalla, legenadrul DB5, un Aston Martin V8 și un Superleggera. Apare în film și o flotă întreagă de Land Rover Defender, care va porni pe urmele agentului secret britanic.

“Fast 9” aduce în fața fanilor și o serie de mașini clasice, cum ar fi un Dodge Charger din 1950 și un Pontiac Fiero. Apar în scenele de acțiune și un Ford Mustang GT, o Acura NSX și noua Toyota Supra.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide