O firmă caută pe OLX șoferi care să conducă noua Dacia Spring electrică

Autor: Marius Vișan 12 oct. 2021 Știri auto

Dacia Spring se anunță un real succes pe piața mașinilor electrice. Mulți clienți din România și-au comandat deja acest model iar livrările sunt anunțate pentru această toamnă.

Pe lângă clienții particulari, firmele care oferă servicii de ride-hailing și-au exprimat și ele interesul pentru prima Dacia care se încarcă la priză.

O firmă caută pe OLX șoferi pentru Dacia Spring

Dovadă este un anunț găsit pe OLX prin intermediul căruia o firmă anunță că este în căutarea unor conducători auto pentru servicii de transport persoane în Cluj Napoca și zona metropolitană.

Conform anunțului, firma pune la dispoziție această mașină electrică în regim de utilizare full time. Se acordă o bonificație de până la 50% din încasări.

Angajarea se face cu carte de muncă cu normă întreagă. Firma anunță că se pot realiza venituri lunare între 3.000 și 7.500 ron / lună. Veniturile variază în funcție de comenzi și numărul de ore lucrate. De asemenea, colaborarea va începe după dată de 25 noiembrie când se vor livra mașinile.

Intră în GALERIA FOTO

Dacia a deschis comenzile ferme pentru modelul Spring în luna iunie și are până la acest moment câteva mii de contracte încheiate cu clienții.

Primele exemplare pe care marca le va livra pe piața din România clienților privați care au comandat mașina vor sosi în a doua parte a lunii octombrie. Acesta a fost termenul avansat de uzină încă de la prezentarea modelului.

Dacia Spring are un preț de listă care pornește de la 18.300 de euro. Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue și Lightning Silver. La aceasta se va adăuga, ulterior, o a patra opțiune: Goji Red. Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Dacia Spring va putea fi achiziționată de clienții din România prin intermediul programului RABLA PLUS.

Dacia Spring dispune de o autonomie de până la 230 km în ciclu WLTP mixt și de până la 305 km în ciclu WLTP urban.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Olx.ro, Dacia.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide