Fiul unui judecător din Gorj a lovit mortal o femeie și a părăsit locul accidentului

Autor: George Cristea 20 aug. 2020 Știri auto
Fiul unui judecător din Gorj a lovit mortal o femeie și a părăsit locul accidentului

Fiul unui judecător din județul Gorj a lovit mortal o femeie și a părăsit locul accidentului. Bărbatul, care consumase băuturi alcoolice, nu a putut fi găsit. Acesta s-a predat polițiștilor abia a doua zi.

Potrivit polițiștilor, un bărbat din județul Gorj a condus beat şi a lovit cu mașina o femeie de 52 de ani care mergea pe marginea drumului. În urma accidentului, care s-a produs miercuri seara, în jurul orei 22:00, femeia a decedat câteva ore mai târziu la spital. Polițiștii au identificat ulterior autoturismul implicat în accident, precum și persoana bănuită că s-ar fi aflat la volan. Astfel, s-a aflat că bărbatul era fiul președintelui Judecătoriei Novaci, din județul Gorj. Pentru prinderea sa s-au constituit filtre în întregul județ.

Acesta s-a prezentat în cele din urmă de bunăvoie, joi dimineața, la sediul Poliției orașului și a fost luat în custodie de polițiști. A fost testat cu aparatul etilotest, constatându-se o concentrație de 0,05 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost dus ulterior la spital, urmând a-i fi recoltate și probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, dat fiind că de la momentul accidentului până la prezentarea la poliție trecuseră mai bine de 10 ore.

Fiul unui judecător din Gorj a condus beat și a omorât o femeie

„La data de 19 august a.c., polițiști din cadrul Poliția Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza orașului  Novaci a avut loc un eveniment  rutier soldat cu o victimă, autorul părăsind locul faptei. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare, constatându-se faptul că în urma evenimentului rutier a rezultând rănirea unei femei, de 52 de ani, din orașul Novaci, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior medicii constatând decesul acesteia. În continuare activităților desfășurate a fost identificat autoturismul implicat în producerea evenimentului rutier, cât și persoana bănuită că l-ar fi condus, respectiv un tânăr, de 25 de ani, din orașul Novaci, polițiștii continuând cercetările în vederea depistării autoturismului și a conducătorului auto”, se arată într-un comunicat al Poliției.

În cursul dimineții de joi, tânărul s-a prezentat la Poliția orașului Novaci, în prezent fiind în custodia organelor de poliție, urmând a fi dispuse măsurile legale. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului faptei.

Nu știm ce mașină avea fiul judecătorului din Novaci, dar bănuim că nu era una ieftină – obrazul subțire, cu multă cheltuială se ține, chiar și în orașele mici din provincie. În acest caz, am putea spune că se explică – un studiu recent a arătat că șoferii cu mașini scumpe nu opresc la trecerile de pietoni. Totuși, nici după ce lovești un om?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide