Pieton lovit pe trecerea de pietoni chiar de către ambulanță – FOTO

Autor: Marius Vișan 19 iun. 2020 Știri auto

Un pieton a fost lovit chiar pe trecerea de pietoni de către o ambulanță. O femeie de 42 de ani din Iași a fost lovită de o ambulanță în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni. Accidentul s-a întâmplat în orașul Podu Iloaiei din județul Iași.

Femeia a fost lovită din plin de o ambulanță privată, iar în urma impactului ea a suferit răni ușoare și a fost transportată la spital. Șoferul autovehiculului este cercetat de către Poliție și ar putea fi acuzat de vătămare corporala din culpă.

Intră în galeria foto

Trecerea de pietoni din acea zonă era semnalizată doar cu indicatoare, de pe asfalt lipsind marcajele specifice de culoare albă.

Imaginile cu femeia lovită au fost filmate cu camera de bord

Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord montată pe o mașină care trecea în acel moment prin zonă.

„Polițiștii rutieri au fost sesizați despre un eveniment care a avut loc pe raza orașului Podu Iloaiei din Iași. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că o femeie care ar fi traversat regulamentar partea carosabilă ar fi fost acroșată de un autovehicul. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoara a femeii care a fost transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Iași Anca Vîjiac pentru Adevărul.ro.

Starea de urgență i-a făcut pe șoferi să fie mai grăbiți

De la ieșirea în starea de urgență, traficul este din nou aglomerat în toată țară. Chiar dacă Poliția România nu are încă o situație a accidentelor petrecute în România, de la ieșirea din starea de urgență, cei care conduc zilnic pe șoselele din România pot constata că există mulți șoferi care conduc haotic sau care încalcă regulile de circulație. În aceste condiții ne putem aștepta ca în următoarea perioadă să existe o creștere a numărului de accidente rutiere.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Digi24.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide