Polițiștii l-au tras pe dreapta pe Florinel Coman. Ce au descoperit oamenii legii?

Autor: ProMotor 23 feb. 2021 Știri auto

Jucătorul de fotbal Florinel Coman s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins conducând cu 165 de km/h. Fotbalistul a fost prins de radar pe A2.

Jucătorul celor de la FCSB a prezentat un permis de conducere care nu este valabil în România. Astfel el s-a ales cu dosar penal pentru „conducere pe drumurile publice fără a deține permis”.

Florinel Coman conducea un Audi A7

În momentul în care polițiștii l-au tras pe dreapta, acesta le-a arătat un carnet obținut în Ucraina. Vestea că Florinel Coman a condus cu 165 de kilometri a fost comunicată de angajații Poliției Române.

„La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorul auto se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul de presă al Poliției Rutiere.

Intră în GALERIA FOTO

Polițiștii l-au tras pe dreapta pe Florinel Coman. Ce au descoperit oamenii legii?

Codul penal prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani pentru conducerea unei mașini fără permis auto

Mai mult, dacă o persoană este prinsă de mai multe ori conducând fără permis, este posibil să ajungă în situația unui concurs de infracțiuni sau a unei recidive. În anumite cazuri este posibil ca pedeapsă să poată fi aplicată cu executare. În ceea ce privește conducerea cu permisul suspendat, aceasta se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Facebook



Comentarii
Inchide