Focuri de armă în București. Mașina urmărită s-a răsturnat – VIDEO

Autor: Elena Luchian 23 aug. 2021 Știri auto

S-au tras focuri de armă în București în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Polițiștii au somat un șofer să oprească, dar acesta a accelerat în loc să tragă pe dreapta. Așa că polițiștii au pornit în urmărirea lui.

GALERIE FOTO

Urmărirea a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:00 dimineața și a început pe Calea Rahovei din sectorul 5. Polițiștii au vrut să oprească autoturismul pentru un control de rutină. Dar bărbatul aflat la volan a accelerat.

Polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă atât în plan vertical, cât și asupra mașinii pentru a încerca să oprească mașina. În timp ce încerca să scape de polițiști, bărbatul a lovit un taxi. Nici după acest incident nu s-a oprit.

Urmărirea cu focuri de armă din București – imagini demne de filmele de acțiune

“Autovehiculul a fost urmărit pe mai multe străzi. A fost somat verbal, în mai multe rânduri, prin sistemul acustic și ulterior, s-a folosit armanentul din dotare, fiind executate mai multe focuri de avertisment în plan vertical, dar și asupra mașinii”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Goana nebună s-a încheiat pe un teren viran de la marginea Bucureștiului. Autoturismul s-a răsturnat în urma unei manevre necugetate a bărbatului fără permis. Cel aflat la volan a fost imobilizat. Oamenii legii au aflat că șoferul nu era, de fapt, șofer. Acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie. El a refuzat testarea cu aparatul etilotest și cu drugtestul. Polițiștii l-au condus la INML pentru prelevarea de probe biologice.

Secția 19 Poliție continuă cercetările în acest caz. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru că a condus fără a avea permis de conducere și pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor. Nicio persoană nu a fost rănită pe parcursul urmăririi, precizează Poliția Capitalei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide