Urmărire în trafic la Ploiești, cu pistolul pe geam – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 19 aug. 2021 Știri auto

O urmărire în trafic la Ploiești, cu pistolul pe geam, se termină prost pentru mașinile implicate. Acum, polițiștii îl caută pe cel care a scos pistolul, după ce uina dintre mașinji a fost implicată într-un accident.

Intră în Galeria FOTO

Într-o filmare postată pe grupul Info Trafic Prahova apar două mașini angajate într-o cursă pe străzile din Ploiești – un taxi care urmărește o mașină argintie. Filmarea a fost făcută dintr-o a treia mașină, care le-a urmat pe cele două. La un moment dat, pe podul de la Gara de Sud, cel care filmează se aude spunând că o persoană din taxi a scos pistolul pe geam. Cursa se termină în rondul de la liceul “1 Mai”, acolo unde mașina din față a lovit un alt autoturism, pe contrasens.

Potrivit Poliției Prahova, evenimentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, iar polițiștii fac și cercetări privind posibilitatea ca persoana din taxi să fi avut o armă asupra sa. În ceea ce privește șoferul mașinii argintii, care a fost implicată în accident, acesta era băut și nici nu deținea permis de conducere.

„În noaptea de 18/19 august a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Bulevardul Bucureşti din municipiul Ploiești, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Din verificările efectuate a rezultat faptul că unul dintre conducătorii auto implicați avea o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, și mai mult, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Urmărire în trafic la Ploiești, cu pistolul pe geam. Unul dintre șoferi era băut

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis. De asemenea, în cursul acestei zile, verificările au fost extinse cu privire la posibilitatea comiterii unor abateri la regimul armelor și munițiilor.

Nu este prima oară când conflictele din trafic sunt tranșate prin amenințări cu arma. Un caz răsunător s-a petrecut în luna martie în județul Dolj, când un bombardier cu BMW a urmărit în trafic, blocat și amenințat cu pistolul un alt șofer.

În urmă cu un an, un șofer a amenințat cu pistolul mai mulți bicicliști în București. Acum șae luni, vatmanul unui tramvai din București a fost împușcat în trafic cu un pistol cu bile. Iar dacă vă întrebați de ce nu face nimic Poliția, e suficient să spunem că și polițiștii sunt amenințați cu pistolul. De fiecare dată, polițiștii anunță că au demarat cercetările, dar fără pedepse exemplare, comunicate activ, toată lumea crede că e OK să iei în cătare șoferii cu și fără caschetă, atunci când nu-ți convine ceva.

sursa: Incomod

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video Facebook


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide