Ford a publicat primele imagini cu noua ediție specială Bronco Everglades

Autor: ProMotor 11 feb. 2022 Știri auto

Ford prezintă o nouă variantă pentru modelul Bronco, ediția specială Bronco Everglades. Noul offroader va putea fi comandat începând din luna martie.

Bronco Everglades dispune de motorul de 2.3 litri EcoBoost, care dezvoltă 300 CP și 440 Nm cuplu. Motorul este cuplat cu o cutie de viteze automată cu 10 rapoarte.

Ce dotări primește Ford Bronco Everglades

Ford Bronco Everglades vine din fabrică cu admisia ridicată pe montantul din dreapta faţă, pentru a putea aborda ape de până la 92.4 cm (față de 85.1 cm Bronco standard).

În standard, ediția specială Ford Bronco Everglades vine, pe lângă sistemul special de admisie a aerului, cu un troliu și cu anvelope Goodyear MT (mud-terrain) de 35 de inch. Jantele au o vopsea specială rezistentă la zgârieturi.

Pe lângă acestea, modelul primește și un spoiler frontal rezistent, un troliu Zeon 10-S Warn, cu o capacitate de 4.5 tone și cablu de 30 de metri lungime.

Noul Bronco Everglades 2022 este disponibil în cinci culori exterioare: Desert Sand, Verde Eruption, Area 51, Negru Shadow și Gri Cactus.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Printre schimbările primite la exterior sunt aripi noi și o grilă frontală în culoarea Gri Carbonized.

Comenzile încep în martie, exclusiv pentru deținătorii de rezervare Bronco. Prețul va începe de la 53.000 de dolari plus taxele de destinație și livrare de 1.495 de dolari.

În urmă cu două săptămâni, Ford a prezentat noul Bronco Raptor. Modelul va putea fi comandat cu un motor V6 twin-turbo de 3,0 litri, care va genera o putere maximă de peste 400 CP. Va fi cel mai puternic Bronco de serie produs vreodată.

Bagajul de putere este transmis către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii automate cu 10 trepte. Aceasta a fost preluată de pe modelele F-150 Raptor și Ranger Raptor. Componentele importante ale sistemului de propulsie sunt protejate cu plăci metalice.

Sursa: Ford

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford



Comentarii
Inchide