Ford anunță noul Ranger MS-RT. Un model cu un aspect impunător, plin de detalii rafinate – VIDEO

Autor: Marius Vișan 18 ian. 2021 Știri auto

Ford a anunțat un nou model exclusiv al pick-up-ului Ranger. Acesta a fost dezvoltat în parteneriat cu specialiștii în proiectarea vehiculelor MS-RT. Modelul are un aspect exterior inspirat din motorsport, cu specificații premium și detalii unice, finisate manual.

Noul vehicul este derivat din Ranger Wildtrak, având aceleași dotări generoase, aceeași sarcină utilă de o tonă și aceleași variante de caroserie Super Cab sau Double Cab. Modelul exclusiv Ranger MS-RT va fi disponibil la dealerii Ford pe anumite piețe europene începând cu vara anului 2021.

Exteriorul unic al modeului Ranger MS-RT include o parte din față construită manual cu o grilă cu efect de fibră de carbon în formă de fagure și faruri de ceață integrate. Profilul lateral surprinzător îi sporește caracterul sportiv, iar jantele de aliaj OZ Racing de 20 de inci, aripile extinse și pragurile laterale profilate îi conferă o atitudine hotărâtă.

Culorile Frozen White, Sea Grey sau Agate Black, capacele oglinzilor cu efect de fibră de carbon, o bară de plafon aerodinamică și siglele MS‑RT accentuează stilul impunător.

Cabina lui Ford Ranger MS-RT prezintă ornamente din piele și cusături portocalii contrastante

Iluminatul ambiental și scaunele din față încălzite creează un mediu confortabil, iar detaliile MS-RT de pe covorașe și praguri conferă un aspect personalizat. Sistemul de conectivitate și navigație Ford SYNC 3 cu ecran tactil de 8 de inci simplifică accesul la funcțiile de comunicare și divertisment, iar camera retrovizoare facilitează parcarea sau adăugarea unei remorci.

Motorul diesel vârf de gamă Ford EcoBlue de 2,0 litri Bi-turbo cu 213 CP oferă performanță și putere de tractare excepționale, în același timp oferind o experiență de condus asemănătoare cu a unui autoturism, precum și un consum eficient de carburant.

Dotat cu transmisia automată avansată în 10 rapoarte, aceeași ca la Ford Mustang, grupul de propulsie oferă 213 CP și 500 Nm cuplu și este capabil să transporte sarcini utile de până la 1.098 kg și o greutate de tractare de 3.500 kg.

Sistemul de tracțiune integrală selectabil al modelului Ranger oferă tracțiune optimă off-road. Un soundbox Maxhaust controlat printr-o aplicație este disponibil ca opțiune instalată de dealer pentru clienții care doresc un sunet sportiv.

MS-RT este un Preparator de Vehicule Autorizat și partener al M-Sport

Valorificând experiența care i-a ajutat să câștige mai multe Campionate Mondiale de Raliuri, aceștia construiesc versiuni sport, modificate, ale anumitor vehicule comerciale Ford.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: FORD


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide