Ford anunță data de lansare pentru noua generație Ranger

Autor: Marius Vișan 02 nov. 2021 Știri auto

Ford Motor Company va prezenta noul și mult-așteptatul pick-up Ford Ranger pe 24 noiembrie.

Ford a reimaginat, regândit și reproiectat noul Ranger pentru a fi cel mai inteligent, versatil și capabil Ranger pentru clienții din peste 180 de piețe din întreaga lume. Ford a realizat peste 5.000 de interviuri și a lucrat cu sute de proprietari de pick-up, în zeci de ateliere de pe tot globul, pentru a afla cum proprietarii își foloseau pick-up-urile, ce le-a plăcut, ce și-ar fi dorit să aibă mai mult și ce experiențe au contat cel mai mult pentru ei.

Această abordare centrată pe client a ajutat Ford să proiecteze și să conceapă soluțiile pe care clienții și le-ar dori și le-ar aprecia de la noua generație Ranger

Cu un nou aspect robust și o serie de funcții noi care sporesc productivitatea, capacitatea și versatilitatea, următoarea generație Ranger este concepută pentru a parcurge și mai multe tipuri de terenuri, pentru a munci mai mult și pentru a oferi mai mult confort și rafinament decât oricând.

VIDEO

 

Noul Ford Ranger este testat pe unele dintre cele mai dificile terenuri din întreaga lume

Construit de la zero pentru a fi cel mai dur, mai inteligent, versatil și capabil Ranger din toate timpurile, pick-up-ul este supus mai multor teste fizice și virtuale decât oricând.

„Câștigarea statutului Built Ford Tough nu este simplu”, a spus John Willems, inginer șef al programului Ford Ranger. „Fiecare parte a noului Ranger a fost testată la aceleași standarde pe care le cerem de la fiecare vehicul Ford.”

Noul Ford Ranger este testat pe unele dintre cele mai dificile terenuri din întreaga lume, pentru a ne asigura nu numai că este capabil și pregătit pentru clienți, ci și că îndeplinește toate standardele stricte de calitate, fiabilitate și durabilitate ale Ford.

În România, conform datelor disponibile la final de septembrie, Ford este lider de piață al segmentului pick- up cu actuala generatie Ranger, cu o cotă de segment de 39.7% și înregistrează o creștere de volume de 18% față de aceeași perioadă a anului trecut. Practic, unul din doi cumpărători de pick-up-uri din România alege Ford Ranger.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide