Ford dezvăluie noi detalii despre versiunea Mustang Dark Horse

Autor: Adrian Somai 09 feb. 2023 Știri auto

Toamna anului trecut ne aducea primele fotografii și detalii oficiale cu privire la noul Mustang Dark Horse, o versiune special dezvoltată pentru circuit. Entuziasmul pasionaților în legătură cu noul Mustang s-a dovedit a fi peste așteptări, iar constructorul de peste Ocean dezvăluie acum noi informații despre versiunea Dark Horse. Totodată, avem și primele fotografii cu interiorul acesteia.

Aflăm așadar acum că cei care sunt interesați de versiunea Mustang Dark Horse pot comanda modelul alături de o vopsea exterioară care își schimbă nuanța în funcție de lumina de afară. Este vorba despre Blue Ember și este o vopsea care poate atrage atenția asupra mașinii de fiecare dată, fără îndoială! Totodată, potrivit Carscoops, clienții mai au la dispoziție două variante de grafică exterioară: dungi pictate manual, respectiv dungi aplicate sub formă de abțibild.

Tema de culoare de la exterior continuă și la nivelul habitaclului, acolo unde putem remarca și niște cusături contrastante în nuanța Blue Bright Indigo. Mai observăm un volan turtit în partea de jos, îmbrăcat în piele întoarsă. Evident, nu puteau să lipsească nici ornamentele realizate din fibră de carbon.

Interior de cinci stele și un motor de peste 500 CP

În plus, mai trebuie menționat că schimbătorul de viteze are un ornament confecționat din titan, tratat special astfel încât să nu se încălzească atunci când mașina este lăsată în soare. De același tratament au beneficiat și padelele din spatele volanului.

Ford va pune la dispoziția celor interesați și un pachet suplimentar Appearance, care va include printre altele și niște scaune sport Recaro și centuri de siguranță de culoare albastră.

Ford Mustang Dark Horse este echipat din punct de vedere tehnic cu o versiune îmbunătățită a motorului V8 Coyote, cu capacitate de 5.0 litri. Motorul este capabil să livreze 507 cai putere și un cuplu maxim de 566 Nm. Cei interesați pot opta pentru o cutie automată cu zece raportate, în standard fiind disponibilă doar transmisia manuală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide