Ford E-Transit Custom – inovații în premieră la IAA Transportation 2022

Autor: Ionuț Vîlciu acum o săptămână Știri auto

Ford prezintă la IAA Transportation 2022 cele mai noi soluții pentru a crește productivitatea vehiculelor sale.

Compania a prezentat la standul său de la evenimentul care are loc în Germania, la Hanovra noua sa gamă de vehicule comerciale.În centrul atenției se află noua versiune electrică a lui Transit Custom. E-Transit Custom își face aici debutul public global.

Gama de vehicule Ford Pro prezentată la Hanovra are ca principal membru E-Transit Custom, complet electric. Bateria acestuia permite o autonomie de 380 km și o capacitate de încărcare rapidă de 125 kW.

Clienții pot alege și o versiune complet nouă Plug-In Hybrid. Aceasta oferă posibilitatea de a conduce pur electric pentru livrări în centrul orașului, dar și un motor pe benzină pentru călătorii prelungite pe autostradă. Noul sistem de propulsie este similar cu cel utilizat de Ford Kuga Plug-In Hybrid. Sistemul hibrid combină un motor pe benzină în ciclu Atkinson de 2,5 litri cu o baterie de 11,8 kWh. Autonomia de rulare electrică este de până la 57 km. Ca și la E-Transit Custom, este disponibilă o putere de 2,3 kW pentru a conecta unelte și echipamente electrice prin intermediul ProPower Onboard.

Ford aduce noi sisteme pe modelele sale comerciale

Clienții pot comanda, de asemenea, Transit Custom alături noua generație de motoare diesel Ford EcoBlue. Acestea au puteri de 110 CP, 136 CP, 150 CP sau 170 CP. Cutia de viteze manuală cu șase trepte este disponibilă alături de un diferențial mecanic cu alunecare limitată. Acesta poate fi comandat ca opțiune și asigură o tracțiune îmbunătățită. În plus, este introdusă o cutie de viteze automată cu opt trepte. Aceasta oferă o capacitate maximă de remorcare de 2.500 kg și este disponibilă în combinație cu un nou sistem de tracțiune integrală. Sistemul este disponibil pentru prima dată la Transit Custom.

Ford prezintă și noile modele din gama Ranger. Atât Ranger Raptor, cât și Ranger Wildtrak vor fi expuse la standul companiei.

Sursa: Ford


Sursa foto: Ford


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide