Noul E-Transit Custom a fost prezentat de Ford. Are o autonomie de 380 km

Autor: Cristian Gubandru 09 mai 2022 Știri auto

Ford Pro a dezvăluit primele detalii cu privire la noul E-Transit Custom, complet electric. Acesta este primul dintre patru alte vehicule comerciale complet electrice pe care Ford Pro le va introduce până în 2024.

Arhitectura complet electrică a lui E-Transit Custom, ajută la atingerea unei autonomii de până la 380 km, încărcare rapidă 3 DC și capacitate completă de remorcare.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Printre funcțiile dezvoltate se remarcă tehnologia ProPower Onboard care oferă o priză ce oferă curent pentru instrumente, lumini și dispozitive externe.

E-Transit Custom este un vehicul de lucru pe care companiile de toate dimensiunile vor fi mândre să-l aibă ca partener de încredere pentru afacerea lor. Dispunând de proporții echilibrate, o atitudine puternică și iluminare completă cu LED-uri, noul model va stabili un nou etalon de design distinctiv în segmentul de o tonă.

„Cea mai bine vândută autoutilitară din Europa tocmai a devenit electrică și este susținută de ecosistemul unic Ford Pro de servicii de creștere a productivității”, a declarat Hans Schep, director general, Ford Pro, Europa.

Noul E-Transit Custom intră în producție în 2023

Versiunea complet electrică a lui E-Transit Custom va intra în producție în a doua jumătate a anului 2023 – parte a celei mai extinse game Transit Custom. Mai multe detalii cu privire la produs vor fi oferite în luna septembrie.

Toate variantele Transit Custom vor fi construite de Ford Otosan – joint venture-ul Ford din Turcia – în locația din Kocaeli, locul de producție al Transit-ului european, livrat ca parte a investiției de 2 miliarde de Euro anunțate anterior de Ford Otosan în fabricile sale.

Ford, SK On Co., Ltd. și Koç Holding au semnat recent, de asemenea, un memorandum de înțelegere pentru un joint venture, pentru a crea una dintre cele mai mari fabrici de baterii pentru vehicule comerciale din Europa, vizând ca startul producției să aibă loc la mijlocul deceniului, capacitate anuală fiind în intervalul de la 30 la 45 gigawați oră.

Sursa: Ford

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide