Ford EcoSport Active – Ce SUV special va intra în producție la uzina de la Craiova?

Autor: Elena Luchian 05 oct. 2020 Știri auto

La Craiova se va construi o versiune specială a SUV-ului EcoSport. Aceasta se va numi Active. Ce va avea special? Ford a publicat primul teaser.

GALERIE FOTO

SUV-urile câștigă teren. Este și motivul pentru care Ford renunță treptat la orice tip de caroserie în afara celor cu gardă mare la sol, din oferta pentru Statele Unite, cu excepția lui Mustang. În funcție de cerere, strategia ar putea fi aplicată și în Europa. Americanii aleg să defileze cu SUV-uri. Iar EcoSport, construit la uzina de la Craiova este unu dintre ele. Modelul va primi o versiune Active.

Ce va avea nou Ford EcoSport Active?

Ford Europa a publicat pe Twitter un teaser în care anunță un EcoSport Active. Postarea este însoțită de imaginea unei aripi cu vopsea portocalie, pe care apare inscripția specifică. Se poate observa în fotografie și protecția din plastic negru de pe aripă, care pare să ocupe o suprafață mai mare decât în cazul SUV-ului standard.

Ford EcoSport (4)

Modele ca Focus și Fiesta au astfel de versiuni. Începând cu 6 noiembrie, și SUV-ul construit în România va avea. Ford trece în contul noii versiuni “abilități extra și un stil robust pentru clienții care își doresc să treacă la nivelul următor în ceea ce privește aventurile în aer liber”. Este explicația dată de Roelant de Waard, vicepreședintele diviziei de Marketing, Vânzări și Service Ford Europa.

S-ar putea ca Active să vină și cu o gardă mai mare la sol, așa cum au primit și Focus, și Fiesta, deși acesta stă deja la o distanță considerabilă de sol, spre deosebire de versiunile standard ale celorlalte două.

În România, diferența de preț dintre versiunea de bază Titanium și versiunea Active a lui Ford Focus este de 750 de euro. În gama Fiesta, diferența dintre versiunea Titanium și Active este aceeași. Sunt șanse mari ca suma adăugată modelului cu echipare Titanium să fie identică și în cazul lui EcoSport pregătit pentru aventurile în aer liber. Acesta pornește în România de la 19.600 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide