Ford Focus C-Max – O nouă generaţie

Autor: Silviu Draganescu 22 iul. 2008 Știri auto

Ford C-MaxViitorul Ford C-Max va folosi platforma tehnică a generaţiei Focus, de la care va prelua toate motoarele, cu excepţia versiunii pe benzină de 2,5 litri, supraalimentată, prezentă pe Focus ST. Dar succesul de care s-a bucurat Opel Zafira VXR i-ar putea determina pe inginerii germani să întregească gama şi cu acest propulsor.

Programată să apară în 2010, noua generaţie va fi importată şi în SUA, pentru prima oară, ca urmare a planului de globalizare desfăşurat de producătorul american. Din pozele spion, ne putem da seama de foarte puţine lucruri, printre lucrurile care ne atrag atenţia fiind lungimea mărită, ce se va traduce printr-un spaţiu interior mai mare. În momentul apariţiei, peste doi ani, concurenţa va fi foarte aprigă, doi puternici adversari urmând să fie şi ei la o nouă generaţie: Renault Scenic 3 şi Volkswagen Touran.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide