Ford Kuga primește o nouă echipare: dotările standard sunt extinse și apar noi elemente de design

Autor: Bogdan Bârliga 25 apr. 2023 Știri auto

Ford a pregătit pentru Kuga o nouă ediție specială prin care oferă un pachet mai mare de dotări standard și câteva elemente de design suplimentare. SUV-ul companiei americane va putea fi comandat și cu o nouă culoare disponibilă pentru prima dată în această gamă.

Noua echipare se numește Graphite Tech și poate fi comandată cu gamă completă de sisteme de propulsie disponibile pentru Ford Kuga. SUV-ul este produs în fabrica Ford din Valencia și noua ediție este disponibilă pentru comandă pe piețele din Europa începând din 25 aprilie, iar primele livrări către clienți vor fi făcute în luna iunie.

Ford Kuga Graphite Tech Edition dispune și de introducerea în dotarea standard a farurilor cu tehnologie full-LED și sistem anti-orbire integrat pentru faza lungă.

Ce trebuie să știm despre Ford Kuga Graphite Tech Edition

În primul rând compania americană lansează câteva noutăți la nivel de design pentru Kuga. Noua variantă oferă în echiparea standard pachetul ST-Line prin care SUV-ul este echipat cu un spoiler spate mai mare și etriere de frână vopsite în roșu. Pentru prima dată opțiunea de culoare exterioară Gray Matter este oferită în gama Kuga și echiparea este completată cu jantele din aliaj cu dimensiunea de 19 inchi finisate în negru lucios.

Pe lista de opțiuni pentru Ford Kuga apare pachetul Black Package compus din finisaje negre pentru plafon, capace negru-lucios pentru oglinzile retrovizoare, protecții noi pentru gurile de admisie față și elementele ale spoilerului spate. Tot în acest pachet se oferă jante din aliaj de 20 de inchi cu finisaj negru lucios.

Pachetul de tehnologii de asistență de ultimă generație pentru șofer a fost mărit și această nouă echipare oferă standard Cruise Control adaptiv cu recunoaștere a semnelor de circulație, Camera frontală, Blind Spot Information System, Intelligent Speed Assist și Active Park Assist. Pentru transmisia automată de la versiunea EcoBlue, unde vehiculul controlează accelerația, schimbarea treptelor și frânarea se oferă cu această ediție Active Park Assist 2. Șoferul mai are la dispoziție cu noua ediție Graphite Tech și un dead-up display oferit standard.

În România modelul Ford Kuga cu echiparea de bază Titanium și motorizarea 1.5T EcoBoost de 150 CP are un preț de pornire de la 31.100 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Ford


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide