Ford lansează în Marea Britanie noua versiune Puma Vivid Ruby Edition

Autor: Adrian Somai 06 dec. 2022 Știri auto

Ford lansează în Marea Britanie noul Puma Vivid Ruby Edition, un model ce se va situa în gamă chiar sub ST, versiune care este axată pe performanță. Prețurile noului model încep de la aproximativ 34.500 de euro, noul Vivid Ruby Edition putând fi deja pre-comandat exclusiv pe piața auto britanică.

Ca și restul modelelor Puma, lăsând la o parte versiunea ST, Vivid Puma Edition este echipată cu un sistem mild-hybrid pe benzină, cu capacitate de 1.0 litru și cu trei cilindri. Constructorul american oferă celor interesați de acest model două versiuni de putere, de 125 de cai, respectiv de 155 de cai.

Versiunea de bază Puma Vivid Ruby Edition este echipată cu o transmisie manuală cu șase rapoarte și pornește de la puțin peste 34.500 de euro. Există însă și opțiunea unei cutii automate cu șapte trepte, prețul crescând la rândul lui la aproximativ 36.700 de euro. Cei care își doresc însă versiunea mai puternică, vor fi nevoiți să scoată din buzunare puțin peste 37.500 de euro, potrivit Autoexpress.

Echipare de bază de top

Vivid Ruby Edition este fără doar și poate o versiune de top din gama Puma, ceea ce înseamnă că și echiparea este una extrem de interesantă. În primul rând, așa cum sugerează și numele, modelele în cauză vor fi disponibile exclusiv alături de vopseaua metalizată Vivid Ruby. Mai observăm un acoperiș negru contrastant, oglinzi retrovizoare de culoare neagră și un spoiler spate.

De asemenea, modelul este echipat cu un set de jante finisate în negru, cu dimensiuni de 18 inci. Din echiparea de bază a lui Puma Vivid Ruby Edition mai fac parte farurile cu LED, hayon-ul electric, senzorii de parcare față și spate, camera de parcare cu vedere în spate, toate acestea fiind oferite încă din standard.

Aflandu-se deasupra modelului ST-Line Vignale în gamă, Vivid Ruby Edition primește, de asemenea, stilul exterior ST-Line și o grilă frontală personalizată. Tot în echiparea standard mai este inclusă și o suspensie sport și geamuri spate fumurii. La nivelul habitaclului, clienții acestei versiuni vor găsi un volan încălzit, scaune față încălzite și un instrumentar de bord de 12.3 inci, alături de care se mai regăsește un display central tactil de 8 inci. Nu în ultimul rând, mai este disponibil și un sistem audio Bang&Olufsen. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autoexpress


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide