Ford Mustang Mach 1 va ajunge în premieră la clienții europeni. Modelul are un motor V8 de 5,0 litri și 460 CP

Autor: Marius Vișan 16 oct. 2020 Știri auto

Astăzi, 16 octombrie, Ford a anunțat că Mustang Mach 1 va fi disponibil în premieră, pentru clienții din Europa. Făcându-și debutul european la Goodwood SpeedWeek, care va avea loc în West Sussex, Marea Britanie, în fața unui public virtual global, Mustang Mach 1 este Mustang-ul de producție cu cea mai bună manevrabilitate de până acum oferit clienților din Europa.

Ford Mustang Mach 1 are o aerodinamică îmbunătățită, un motor în întregime din aluminiu,V8 de 5,0 litri și 460 CP special calibrat și răcire superioară pentru o performanță îmbunătățită pe pistă. Motorul este special modificat pentru a îmbunătăți performanța atât în trafic cât și pe circuit.

Se apropie lansarea legendarului Ford Mustang Mach 1

Mach 1 este primul Mustang de producție din Europa disponibil cu transmisie manuală cu 6 viteze TREMEC, cu tehnologie rev-matching pentru schimbarea impecabilă a vitezelor și un sistem de răcire a uleiului îmbunătățit pentru conducere de performanță la standarde ridicate. În mod alternativ, clienții pot alege transmisia Ford automată cu 10 viteze, care are capacități de răcire a uleiului îmbunătățite și software recalibrat pentru performanță optimizată atât în trafic cât și pe circuit.

Un Sistem Deschis de Inducție a Aerului, colectorul de admisie și corpurile de accelerare de 87 mm sunt aceleași ca cele de pe modelul Mustang Shelby GT350 disponibil pentru clienții Ford din America de Nord, permițând un flux de aer liber în motor.

Mustang Mach 1 aduce inegalabilul sunet Ford V8

Un dispozitiv auxiliar de răcire a motorului, același ca pe Shelby GT350, funcționează în simbioză cu un nou adaptor al filtrului de ulei al motorului pentru a asigura un flux optim al uleiului și o performanță consecventă la sarcini mari. Funcția Active Valve Performance Exhaust reglată în mod unic pentru modelul Mach 1 oferă patru țevi de eșapament de 4,5 țoli pentru a îmbunătăți și mai mult inegalabilul sunet Ford V8.

Interiorul are o schemă de culori Ebony cu detalii din aluminiu Dark Engine, iar scaunele sport din piele au cusături Metal Grey. Fiecare Mustang Mach 1 are un marcaj pe bord unic cu sigla Mach 1 și numărul fabricației, completată de praguri unice și un nou afișaj de pornire pe grupul de instrumente digital de 12 inci.

Intră în Galeria Foto

Se apropie lansarea legendarului Ford Mustang Mach 1
Se apropie lansarea legendarului Ford Mustang Mach 1
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide