Ford Mustang Mach-E va oferi o autonomie mai mare

Autor: Mihai Morcovescu 25 dec. 2021 Știri auto

Americanii de la Ford au anunțat o listă întreagă de îmbunătățiri pentru versiunea 2022 a modelului electric Mustang Mach-E. Pentru moment, acestea vor fi disponibile doar pentru clienții din SUA pentru care au fost deja deschise comenzile.

Printre modificările pregătit de constructorul de peste Ocean se numără o baterie mai mare. Vechea baterie de 88 kWh va avea 91 kWh și va oferi o autonomie mai mare. Producătorul nu a precizat cât va putea rula Mach-E în aceste condiții cu o singură încărcare, dar este posibil ca autonomia să crească cu până la 16 kilometri.

Ford Mustang Mach-E primește pachetul „Ice White”

O altă noutate o reprezintă pachetul „Ice White Appearance”, destinat versiunilor premium. Acesta conține o serie de detalii de exterior vopsite în alb precum carcasa oglinzilor care vin într-o nuanță Star White. De asemenea, din ofertă mai face parte un set de jante din aluminiu de 19 inch.

În același timp, în paleta de culori a fost adăugată nuanța Iced Blue Silver Metallic. Totodată, nuanțele Grabber Blue Metallic și Cyber ​​Orange Metallic Tri-Coat sunt disponibile pentru toate variantele lui Ford Mustang Mach-E.

La interior pachetul White oferă tapițerie din piele albă lucioasă pentru planșa de bord, scaune, panourile ușilor, cotiera centrală și logo-ul Mustang de pe volan. În plus, versiunile GT și GT Performance Edition vor fi oferite standard cu scaune și volan încălzite. De asemenea, va fi disponibil și un plafon finisat în negru lucios.

Sursa: Ford

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide