Arată ca un Ford Mustang, dar este, de fapt, o Tesla construită de ruși. GALERIE FOTO

Autor: Elena Luchian 10 aug. 2020 Știri auto

Arată ca un Ford Mustang de primă generație, dar are, de fapt, la bază, o Tesla. Mașina va fi construită nu de americani, nici de rușii experți în copierea modelelor străini, ci de ruși.

GALERIE FOTO

O companie din Rusia arată mașina bizară pe care o construiește. Aviar R67 este un model care arată ca un Ford Mustang, dar are la bază platformă limuzinei Model S de la Tesla.

Bizar este faptul că designul face modelul electric să arate ca un Ford Mustang de primă generație. Acesta va primi însă o serie de elemente moderne. Pe listă se vor regăsi farurile circulare cu tehnologie LED, un splitter frontal, o grilă și praguri realizate din fibră de carbon.

În imaginile randate se poate observa, la bordul viitorului coupe electric, ecranul cu dispunere verticală preluat de la Tesla Model S. Cabina nu va fi însă o copie fidelă a interiorului limuzinei electrice americane. Se regăsesc acolo ventilații rotunde, un instrumentar digital nou și un volan nou cu trei spite.

Cifrele mașinii rusești cu motoare de Tesla și look de Ford Mustang

R67 va primi și bateria sedanului electric, cu o capacitate de 100 kWh, și cele două motoare electrice ale sale. Acestea vor dezvolta împreună 840 de cai putere. Mașina va fi capabilă să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 2,2 secunde, ceea ce înseamnă că va fi mai rapidă decât Model S. Viteza maxima va fi limitată la 250 km/h.

Compania rusă trece în contul lui R67 o autonomie de 507 kilometri. Și, pentru că este, de fapt, o Tesla la bază, modelul poate utiliza stațiile de încărcare ultra-rapidă din cadrul rețelei Tesla Supercharger.

Rușii nu dau niciun indiciu referitor la preț. Dar având în vedere că este o combinație de Mustang classic și limuzină de lux modernă, cu siguranță, coupe-ul electric nu va fi deloc ieftin.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide