Jason Momoa i-a făcut o surpriză soției: i-a restaurat primul Mustang. Ce reacție a avut Lisa?

Autor: David Andrei 06 aug. 2020 Știri auto

Jason Momoa i-a făcut o surpriză de proporții soției sale. I-a restaurat primul Ford Mustang. Lisa Bonet nici nu a bănuit că mașina a părăsit garajul. Ce reacție a avut când a văzut automobilul restaurat?

GALERIE FOTO

Jason Momoa a luat mașina din garaj și a dus-o la un atelier specializat în restaurări. L-au însoțit fiica Lola și fiul Nakoa, care au reușit să păstreze secretul despre recondiționarea automobilului. Este un Ford Mustang din 1965, “cumpărat – zice actorul – cu dragoste și cu un zâmbet”. 17 ani avea Lisa atunci când a condus pentru prima dată mașina. Abia își luase permisul de conducere. “A fost prima ei dragoste”, spune Momoa.

Mașina era mâncată de rugină, vopseaua era distrusă, iar tapițeria, roasă și ea de vreme. Restaurarea a început cu o curățare și cu dezmembrarea cabrioletului vechi de peste jumătate de secol.

Au fost eliminate urmele de rugină, piesele stricate au fost înlocuite, la fel și farurile mătuite. Mașina a fost vopsită în negru și scaunele au fost îmbrăcate în piele neagră. Câteva săptămâni mai târziu, arăta ca și cum abia ieșise pe porțile uzinei.

“Abia aștept să văd ce reacție are!”, a spus Momoa emoționat, când a s-a aflat prima dată față-n față cu mașina cu un look complet nou. A plecat cu ea acasă și a parcat-o în curte.

Jason Momoa a primit reacția sperată când soția și-a văzut primul Mustang

Lisa a fost și mai emoționată când a văzut prima ei mașină restaurată. I-au dat lacrimile când s-a așezat la volan. Soții Momoa și copiii lor au plecat în prima aventură cu Mustang-ul recondiționat.

“Aquaman” a pus totul la cale în timpul restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Jason și Lisa sunt împreună de 14 ani, dar s-au căsătorit abia în 2017. Actorul a mărturisit că este îndrăgostit de Lisa încă de când a văzut-o la televizor, atunci când el avea doar 8 ani. Momoa are 41 de ani, iar Lisa va împlini 53 în luna noiembrie.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide