Ford provoacă Tesla la o nouă întrecere. Nebunia Cybertruck continuă

Autor: Marius Vișan 27 nov. 2019 Știri auto
Ford provoacă Tesla la o nouă întrecere. Nebunia Cybertruck continuă

Ford provoacă Tesla la o nouă întrecere între Cybertruck și F-150, iar Elon Musk pare dispus să accepte.

La scurt timp după ce Musk a distribuit pe Twitter un videoclip în care apare un Cybertruck care a tras fără probleme un F-150 (un Tweet care de atunci a fost vizualizate de peste 637.000 de ori), vicepreședintele Ford X l-a provocat pe Musk să îi trimită un Cybertruck, astfel încât să poată efectua un nou test  Răspunsul lui Musk a fost „aduceți-l”, în sensul că acceptă provocarea.

Se presupune că în testul inițial s-a folosit varianta medie sau superioară a modelului Tesla Cybertruck care a tras ceea ce părea a fi un Ford F-150 cu tracțiune spate, cu motor V6. Un alt dezavantaj al pickup-ului Ford a fost că bena era goală în momentul testului, iar roțile au mers în gol. Dacă testul se va face din nou, Ford ar dori să folosească un F-150 cu tracțiune pe patru roți.

Există voci care spun că deși modelul Ford are un cuplu destul de mare, acesta nu poate fi pus în valoare dacă mașina nu are suficientă greutate. Un cuplu mare rotește anvelopa în loc dacă nu există suficientă greutate pentru a asigura tracțiune.

Musk a sugerat că noul test va fi realizat săptămâna viitoare și va fi disponibil pentru vizionare online.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide