Ford Puma de 80.000 de euro se vinde în Germania. Cu suma asta cumperi 5 mașini Ford Puma în România

Autor: ProMotor 26 feb. 2021 Știri auto

Ford Puma este una dintre cele mai tehnologizate mașini care se produce în România. Cea mai scumpă versiune construite la Craiova se numește Puma ST. Este cea mai puternică mașină de serie fabricată la noi în țară. Prețul ei pornește de la 29.000 de euro.

Pe site-ul mobile.de însă se găsește o variantă și mai scumpă. Mașina are zero km la bord și ajunge la un preț fabulos: nu mai puțin de 80.000 de euro.

Un Ford Puma Trend costă 80.053 de euro pe mobile.de

Cum arată Ford Puma de 80.000 de euro

Intră în GALERIA FOTO

Este cel mai scump Ford Puma care există, dar motivul pentru care costă atât este neclar. Sub capotă nu pare să aibă cel mai puternic motor, EcoBoost de 200 CP și 1,5 litri, care permite o accelerație de la 0 – 100 km/h în 6,7 secunde. Ci, sub capota exemplarului de mai sus se află un motor pe benzină de un litru care produce doar 95 de CP, si o transmisie manuală.

Nici la interior nu pare să exceleze, în ciuda prețului piperat. Există un display central de 8 inci cu conexiune Apple CarPlay și Android Auto. Interiorul este același ca la orice model Puma. Oferă un spațiu de încărcare de 456 litri, susținut de inovatorul Ford MegaBox. Acesta oferă un spațiu suplimentar de depozitare de 80 de litri amplasat sub podeaua portbagajului.

Alte tehnologii disponibile includ asistența pre-coliziune cu frânare activă (Pre-Collision Assist with Active Braking), asistență activă la parcare (Active Park Assist), sistemul de alertă la intersecția cu traficul perpendicular cu frânare activă (Cross Traffic Alert with Active Braking), tempomat adaptiv cu recunoașterea indicatoarelor rutiere (Adaptive Cruise Control with Speed Sign Recognition) și sistemul de centrare pe mijlocul benzii de rulare (Lane Centring).

În anunț este specificat că Ford Puma Trend de 80.000 de euro este disponibil doar săptămâna aceasta, iar livrarea se va face imediat.

În altă ordine de idei, la polul opus, cel mai ieftin Ford Puma, nou-nouț, care poate fi cumpărat în România pornește de la 15.250 de euro cu TVA, prin Programul Rabla. Beneficiile includ și o garanție complexă de 7 ani în limita a 100.000 de km.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide