Ford Puma ST, cea mai puternică mașină construită în România, a ajuns pe Nurburgring!

Autor: ProMotor 04 iun. 2020 Știri auto

Ford Puma ST, cea mai puternică mașină construită vreodată în România, a ajuns pe circuitul de la Nurburgring. Modelul a fost surprins în premieră fără camuflaj!

GALERIE FOTO

Ford Puma ST va primi motorul de 1,5 litri pe benzină, care pune în mișcare și modelul Fiesta ST. Propulsorul turbo cu trei cilindri în linie este cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte și, sub capota lui Fiesta ST, dezvoltă 200 de cai putere.

În urmă cu o lună, Ford a făcut public primul clip teaser, în care se pot observa detalii de design ale viitorului model.

“Noul Ford ST vine. Ești suficient de rapid pentru a-l găsi?”, este mesajul care însoțește clipul cu o durată de 7 secunde publicat de Ford Marea Britanie pe o rețea de socializare.

Așa cum se poate observa în imaginile surprinse pe circuitul de la Nurburgring, modelul va primi un design mai agresiv, care include jante cu design special și un eleron în continuarea acoperișului. Puma ST va fi echipat cu o suspensie sport, dar și cu un sistem de frânare performant. Șoferul va lua loc în scaune sport Recaro și va ține în mâini un volan sport. Mașina va fi dezvăluită oficial în această vară și va ajunge în showroom-uri până la sfârșitul acestui an.

Ford Puma ST va fi noul vârf de gamă

La această oră, în gama Puma cea mai puternică versiune este cea cu motor EcoBoost de 1.0 litru și tehnologie micro-hibridă de 48 de volți, care dezvoltă 155 de cai putere și 240 Nm. Sunt cifre care fac mașina să accelereze de la 0 la 100 km/h în 9 secunde și să atingă o viteză maximă de 200 km/h.

Locul ei va fi luat de cea mai puternică mașină construită vreodată în România, Ford Puma ST. În gama modelului care vede lumina zilei la uzina Ford de la Craiova sosește și noua versiune cu motor diesel de 1,5 litri cu 120 de cai putere. Clienții pot comanda și noul ST-Line Vignale, o combinație între cele două echipări de top din gama Ford.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide