Cum va arăta Ford Puma ST, cea mai puternică mașina construită vreodată în România?

Autor: ProMotor 03 mai 2020 Știri auto

Ford Puma ST, cea mai puternică mașină construită vreodată în România, apare în primul teaser video. Cea mai tare versiune a gamei Puma se va vedea lumina zilei la uzina din Craiova.

GALERIE FOTO

Așteptat cu nerăbdare de fanii Ford, viitorul Puma ST va ieși de pe liniile de asamblare ale uzinei din Craiova în acest an. Sub capota sa s-ar putea regăsi propulsorul de 1,5 litri cu 200 de cai putere și 290 Nm, care pune în mișcare și modelul Fiesta ST.

“Noul Ford ST vine. Ești suficient de rapid pentru a-l găsi?”, este mesajul care însoțește clipul cu o durată de 7 secunde publicat de Ford Marea Britanie pe o rețea de socializare.

Puma ST vine cu un look mai agresiv și elemente tipice gamei de performanță de la Ford. Apar în teaser-ul video scaune Recaro, un volan sport, jante cu design special și un eleron în continuarea plafonului, iar coloana sonoră este una interesantă.

La această oră, este disponibilă în gamă echiparea de top ST-Line X, cu preț de pornire de 23.550 de euro. Aceasta este disponibilă cu motorul pe benzină 1.0 Fox GTDI cu 125 sau 155 de cai putere, cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte.

Noul model va fi cel mai puternic construit vreodată într-o uzină din România.

VIDEO:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide