Ford va prezenta cea mai performantă versiune a noului Ranger în 22 februarie – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 5 luni Știri auto
Ford va prezenta cea mai performantă versiune a noului Ranger în 22 februarie – VIDEO

Ford Motor Company anunță că va prezenta cea mai performantă versiune a noului Ranger în 22 februarie, la ora 9:00 (ora României), pe canalul de YouTube al Ford Europe.

Dezvoltat de Ford Performance pentru entuziaștii aventurilor în teren accidentat, noua generație a Ranger Raptor a fost proiectată integrând tehnologie inteligentă, care poate controla unul dintre cele mai rezistente angrenaje mecanice construite vreodată. Totul pentru a da naștere celui mai avansat Ranger din istoria Ford.

Noua generație Ford Ranger pregătită să facă față tuturor provocărilor

Noul Ford Ranger este testat pe unele dintre cele mai dificile terenuri din întreaga lume, pentru a ne asigura nu numai că este capabil și pregătit pentru clienți, ci și că îndeplinește toate standardele stricte de calitate, fiabilitate și durabilitate ale Ford.

Testele următoarei generații Ranger au acoperit aproximativ 10.000 km de condus prin deșert, echivalentul a 1.250.000 km în regim de condus specific clienților și echivalentul a 625.000 km de teste de durabilitate off-road la capacitate maximă de încărcare.

VIDEO

Tags:

Sursa foto: FORD


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide