Ford Ranger primește o nouă echipare. Platinum este vârful de gamă pentru cea mai bine vândută camionetă din Europa

Autor: Ionuț Vîlciu 29 nov. 2022 Știri auto

Ford Ranger, cel mai bine vândut pick-up din Europa, devine disponibil în echipare Platinum. Nivelul de echipare Platinum este vârful de gamă pentru Ranger.

Noul Ranger Platinum se alătură familiei celui mai bine vândut pick-up din Europa și devine vârful de gamă pentru Ranger. Camioneta detalii și finisaje exterioare exclusive. Exteriorul este completat de un interior elegant și modern, cu scaune îmbrăcate în tapițerie din piele.

Camioneta vine cu un motor V6 turbodiesel de 3,0 litri, care produce 240 de cai putere. Cuplul mare dezvoltat de motor numai bun pentru sarcinile grele. Noul Ranger echipat cu motorul diesel de 240 de cai putere poate tracta până la 3500 de kilograme.

„Ford Ranger a stabilit standardul pentru performanță și versatilitate în segmentul pickup-urilor, iar acum stabilește standardul pentru lux. Remarcabila versiune Platinum se va potrivi clienților care apreciază nivelul de confort și tehnologie de la automobilele de ultimă generație, dar care se bazează pe duritatea și productivitatea care fac din Ranger un lider constant al vânzărilor în Europa”, a declarat Hans Schep, director general Ford Pro în Europa.

Ce primești de la cel mai luxos Ford Ranger?

Designul lui Ford Ranger Platinum este unul axat pe un caracter mai elegant, nu la fel de industrial ca cel al unui Wildtrak.

Camioneta primește o grilă specială și finisaj cromat pentru elementele exterioare. Noile jante din aliaj de 20 de inch contribuie la aspectul elegant al mașinii. Alte elemente premium includ un oblon cu sistem de închidere Soft-Close, geamuri fumurii și lumini de zi cu design special, integrate în farurile matrix LED. Șinele de pe plafon, oferite în dotarea standard, contribuie la aspect, dar și la versatilitate.

Ranger Platinum îmbină un interior luxos cu finisaje din piele și tehnologie de ultimă generație. Șoferul și pasagerul din față beneficiază de scaune îmbrăcate în piele perforată, cu reglare electrică în 10 direcții, funcții de încălzire și răcire și cusături contrastante. Ornamentele din lemn de arțar cu aspect poros continuă designul luxos, iar iluminarea interioară completează întregul pachet.

Există două ecrane de 12 inch fiecare. Un instrumentar digital înlocuiește instrumentele tradiționale din fața șoferului, alături de un ecran tactil cu orientare portret care controlează sistemul multimedia Sync 4A. Ranger Platinum are, de asemenea, un sistem audio B&O cu opt difuzoare și posibilitatea de a încărca wireless telefonul mobil.

În plus față de sistemele avansate de asistență pentru șofer de pe Ranger Wildtrak, versiunea Platinum include Active Park Assist cu Park Out Assist, Blind Spot Information System cu Cross-Traffic Alert și Trailer Coverage, Lane Change Warning&Aid și o cameră de 360 de grade ca echipament standard.

Listele europene de comenzi pentru Ranger Platinum sunt deja deschise. Producția noului model este programată să înceapă în martie 2023, iar primele livrări pentru clienți sunt programate la sfârșitul primăverii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide