Fabrica auto din România care a deschis un centru de vaccinare împotriva Covid-19

Autor: Marius Vișan 13 mai 2021 Știri auto
Fabrica auto din România care a deschis un centru de vaccinare împotriva Covid-19

Ford România a deschis un centru public de vaccinare anti Covid-19 pentru comunitatea din Craiova.

Inițiativa a primit sprijinul Ford Motor Company Fund, latura filantropică a Ford Motor Company, în parteneriat cu Primăria Craiova și organizația non-profit Rotary Craiova Probitas.

Acest centru a fost autorizat de către Direcția de Sănătate Publică Dolj, cu avizul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea, cu sprijinul Ministerului Sănătății și Prefecturii Dolj.

Centrul Comunitar Ford de Vaccinare anti Covid-19 este rezultatul unei investiții de 150.000 de dolari. Finanțarea este acordată către organizația medicală non-profit Probitas Rotary Craiova, care gestionează centrul și administrează procesul de vaccinare.

Centrul de vaccinare împotriva Covid-19 este situat în incinta fabricii Ford Craiova

Centrul este situat în incinta fabricii Ford Craiova, lângă poarta 3 și este deschis de luni până duminică, de la 8:00 la 20:00. Centrul va sta la dispoziția persoanelor interesate pentru o perioadă de aproximativ 6 luni.

Tipul vaccinului și modalitatea în care se va desfășura program

Vaccinul utilizat în centrul de vaccinare Ford este Cominarty, produs de compania farmaceutică Pfizer-Biontech, iar vaccinarea se poate face cu programare pe platforma națională sau la fața locului. Orice persoană vaccinată deja cu prima doză Pfizer într-un alt centru, poate primi a doua doză Pfizer în centrul de vaccinare Ford și poate obține certificatul de vaccinare.

“De la izbucnirea pandemiei, am depus toate eforturile pentru a menține pe toată lumea protejată și în siguranță. Acum suntem în cel mai important punct al acestei provocări, vaccinarea. Sănătatea și siguranța angajaților nostri, precum și a întregii comunități reprezintă o prioritate, iar acum suntem bucuroși să ne alăturăm eforturilor autorităților locale și să susținem accesul la vaccinare pentru întreaga populație din Craiova”, a declarat Josephine Payne, Președintele Ford România.

Știre din aceeași categorie Titi Aur vorbește despre coșmarul COVID: “6 zile cu masca de oxigen conectată la două surse!”

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide