Ford scoate la licitație primul exemplar al noii generații Mustang GT

Autor: Adrian Somai acum 5 zile Știri auto

Cea de-a șaptea generație Mustang se apropie cu pași repezi, iar acum Ford vrea să ofere unui client norocos posibilitatea de a cumpăra primul exemplar. Astfel, la sfârșitul acestei luni, constructorul american va vinde în cadrul licitației Barrett-Jackson din Scottsdale exemplarul Mustang GT 2024 VIN 001.

Mașina nu a fost încă pusă pe picioare de cei de la Ford, drept pentru care cel care va căștiga această licitație va putea alege orice opțiune ce este disponibilă pentru noul Mustang, inclusiv transmisia manuală cu șase trepte sau transmisia automată cu zece rapoarte.

Bineînțeles, câștigătorul licitației va putea alege orice nuanță de culoare pentru caroserie pe care și-o dorește dintre cele 11 oferite de cei de la Ford sau oricare set de jante din aliaj cu dimensiuni cuprinse între 18 și 20 de inci. Totodată, cumpărătorul norocos va putea opta pentru orice pachet disponibil pentru interior sau chiar pentru Performance Pack, care aduce la pachet scaune Recaro și o frană de drift electronică.

Licitația este organizată în scop caritabil

Nu este pentru prima dată când Ford procedează în acest fel și scoate la licitație în scop caritabil exemplarul VIN 001 al unei noi generații Mustang. Mai mult, constructorul de peste Ocean a făcut același lucru recent și cu primele exemplare ale modelelor Mustang Shelby GT500, Mustang Mach 1 și Mustang Bullitt, potrivit Carscoops.

Banii strânși în urma acestei licitații vor fi donați Fundației pentru Cercetarea Diabetului Juvenil, principalul grup de cercetare și susținere în ceea ce privește diabetul de tip 1. „Ford are o tradiție îndelungată de susținere a organizațiilor caritabile prin intermediul licitației Barrett-Jackson și suntem mândri să oferim noul Mustang GT pentru a sprijini cauze nobile precum cercetarea diabetului juvenil”, a declarat Jim Owens, manager de marketing în cadrul Ford.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Adrian Somai
Adrian Somai
Îmi plac mașinile și sunt mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniu. Sunt cel mai fericit atunci când călătoresc și am șansa de a cunoaște oameni, obiceiuri și locuri noi din lumea întreagă. Nu am studiat jurnalismul, însă mi-a plăcut dintotdeauna să scriu și să ofer informații ... citește mai mult

Comentarii
Inchide