Ford Tourneo Connect – Spațiu și dotări multe într-un format practic – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 16 ian. 2023 Știri auto

Noul Ford Tourneo Connect poate fi una dintre cele mai bune mașini de familie. Se înrudește cu Volkswagen și oferă confort pentru toți pasagerii.

În cele ce urmează vom vorbi despre noul Ford Grand Tourneo Connect Active. E o denumire lungă, dar vom lămuri situația. Grand vine de la faptul că avem o versiune cu ampatament mărit, Tourneo este versiunea de pasageri, iar Connect reflectă dimensiunile compacte.

Echiparea din testul nostru, Active, adaugă un pachet estetic care aduce aminte de designul unui SUV. Există diverse ornamente specifice și protecții de plastic, așa cum am mai văzut la Focus sau Fiesta Active. Motorul cu care mașina este echipată are o capacitate de 2,0 litri, este pe motorină și dezvoltă 122 CP. Cutia de viteze este una manuală, puterea fiind transmisă către puntea față. Opțional se poate opta și pentru tracțiune integrală.

Exteriorul este vopsit într-o nuanță de albastru electric, iar ornamentele din plastic negru oferă un contrast mai puternic. Mașina vine cu farurile full LED opționale, o dotare care costă aproximativ 700 de euro. Jantele au dimensiunea de 17 inch și fac parte din echiparea Active. Ușile spate sunt glisante, fapt care conferă un acces facil pasagerilor. În funcție de configurația aleasă, mașina poate veni cu 5 sau 7 locuri. Spațiul generos este regăsit și în portbagaj. Forma pătrățoasă a mașinii creează un spațiu de încărcare amplu.

Ford Tourneo Connect este o alternativă numai bună pentru familii

La interior, vom găsi asemănări cu produsele Volkswagen. Noul Tourneo se înrudește cu Volkswagen Caddy, așa că putem vedea câteva elemente familiare cu care ne-am obișnuit la mașinile Volkswagen: butoane, volan sau chiar cheia mașinii.

În spatele volanului avem un tablou de bord convențional, care are un mic ecran pentru computerul de bord. În echiparea testată, mașina vine cu șase boxe și un ecran central de 10 inch, care are și conectivitate cu Apple CarPlay și Android Auto.

Un exemplar cu o astfel de configurație va avea un preț de puțin peste 38.000 de euro cu TVA.

VIDEO

Text: Ionuț Vîlciu

Video: Luci Popa

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult
Luci Popa
Luci Popa
Pasionat de mașini de când a primit prima revistă, Luci a îmbrățișat jurnalismul auto în toate formele sale, print, online, video, social media și TV. citește mai mult

Comentarii
Inchide