Ford Transit are o nouă versiune. Noul model are capabilități de off-road și un motor de peste 300 CP

Autor: Ionuț Vîlciu 03 nov. 2022 Știri auto

Ford a dezvăluit imagini oficiale cu o nouă versiune pentru Transit. Aceasta se numește Trail și este creată pentru mersul pe drumuri neamenajate.

Ford a prezentat o nouă versiune pentru utilitara Transit. Noul model se numește Transit Trail și este o versiune de off-road care se va vinde, cel puțin deocamdată, doar pe piața din SUA.

Față de un model Transit standard, noul Transit Trail are o gardă la sol mai mare cu 8,9 centimetri și este mai lat cu 7 centimetri. Transit Trail vine echipat standard cu anvelope de teren Goodyear Wrangler. Acestea îmbracă un set de jante negre cu dimensiunea de 16 inch.

Caroseria primește mai multe elemente din plastic, pentru o protecție suplimentară. De asemenea, există și un scut metalic montat sub bara față, dar și alte elemente de protecție pentru aripi și zonele laterale.

Ford Transit Trail – Un van cu valențe off-road

Noul model este disponibil în 3 variante de caroserie. Acesta vine în variante cu plafon înalt și mediu, dar și cu o caroserie extinsă.

Pe lângă modificările acestea, Transit are cu ce să se laude și în departamentul motorizare. Sub capotă, Transit Trail are un motor V6 de 3,5 litri, cu două turbine, care dezvoltă 314 cai putere și 543 Nm cuplu. Motorul este cuplat la o cutie de viteze automată cu 10 trepte, iar puterea este transmisă către toate roțile prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală.

Transit Trail dispune de 5 moduri pentru condus. Acestea sunt Normal, Eco, Mud/Ruts (pentru noroi), Tow/Haul (pentru tractare) și Slippery, care este destinat condusului pe alte suprafețe alunecoase.

Modelul vine echipat în standard cu o cheie inteligentă, pilot automat adaptiv și un sistem de monitorizare a unghiului mort. De asemenea, la interior vom întâlni și un ecran de 12 pe care rulează sistemul de infotainment Sync 4.

Cabina lui Transit Trail este prevăzută și cu puncte de ancorare pentru dulapuri sau chiar paturi. De asemenea, pachetul opțional Uplifter Package adaugă proiectoare la exterior, o consolă centrală mai mare, un panou de siguranțe auxiliar, două baterii, dar și un ventilator montat pe plafon.

Sursa: Ford

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide