Ford va relua producția la fabricile din Europa începând din 4 mai

Autor: ProMotor 28 apr. 2020 Știri auto
Ford va relua producția la fabricile din Europa începând din 4 mai

Ford va redeschide majoritatea fabricilor sale europene începând de luni, 4 mai.

Producătorul auto își va reporni instalațiile de asamblare a vehiculelor la Saarlouis și Köln din Germania, la Craiova în România, la Valencia în Spania și la Golcuk și Yenikoy în Turcia pe data de 4 mai, au declarat oficialii Ford într-un comunicat dat publicității marți.

De asemenea, se va relua producția de motoare la Köln și Craiova începând cu 4 mai. Uzina de motoare din Valencia va reporni producția pe 18 mai.

Compania a declarat că cele două fabrici din Marea Britanie vor începe din nou activitatea „la o dată ulterioară”, fără a menționa exact când se va întâmpla acest lucru.

La întoarcerea în activitate, angajaților li se vor oferi un kit de îngrijire personală, inclusiv măști de față de unică folosință, termometru reutilizabil și alte obiecte de igienă.

„Odată ce trecem de vârful iniţial al pandemiei de coronavirus în Europa, trebuie să ne pregătim pentru noul context, prioritatea principală a planului nostru de ”revenire la muncă” fiind legată de implementarea standardelor globale Ford privind distanţarea socială şi întărirea protocoalelor de sănătate şi siguranţă la locul de muncă. Angajaţii noştri trebuie să ştie că facem tot ce putem pentru a le proteja sănătatea”, a declarat Stuart Rowley.

Producţia va începe treptat, acordând prioritate comenzilor deja existente primite de la dealeri.

Planurile de producţie ţin cont de disponibilitatea furnizorilor, de restricţiile de circulaţie naţională şi de redeschiderea reprezentanţelor de vânzări ale dealerilor Ford pe pieţele cheie, precum şi de cererea clienţilor.

Sursă: autonews.com

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autonews.com



Comentarii
Inchide