Formula 1: Cineva a câștigat enorm pariind pe podiumul incredibil de la Monza

Autor: George Cristea 10 sept. 2020 Știri auto

Cineva a câștigat enorm pariind pe podiumul incredibil din Marele Premiu de Formula 1 al Italiei de la Monza, desfășurat duminică. Cu o cotă la pariuri de 166.990:1, norocosul jucător la pariuri a obținut un câștig fabulos pariind o sumă infimă.

Intră în Galeria FOTO

Pariurile sportive sunt o metodă bună de a fla dacă ai puteri de clarvăzător, dar și de a-ți goli rapid conturile dacă nu te prinzi la timp de prima posibilitate. Cu toate acestea, din când în când, un câștig inexplicabil îmbogățește un parior, vestea ducând mitul mai departe. Un astfel de câștig este cu atât mai mediatizat cu cât șansele erau mai nefavorabile celui care a plasat nebunescul pariu.

Este și cazul unui parior finlandez, care a plasat un pariu pe incredibilul podium rezultat în urma Marele Premiu de Formula 1 al Italiei, desfășurat duminică la Monza. Finlandezul a pariat numai 20 de eurocenți pe un podium cu Pierry Gasly, Carlos Sainz și Lance Stroll.

Cât a câștigat un finlandez pariind pe rezultatul din cursa de Formula 1 de la Monza?

Oricât de incredibil ar suna – cota de 166.990:1 spune multe despre șansele de a se întâmpla – rezultatul cursei de la Monza a consemnat prima victorie din cariera lui Gasly, iar fericitul finlandez a intrat în posesia sumei de 33.398 de euro. Dacă nu ar fi fost un scandinav zgârcoman, cu numai 10 euro pariați ar fi fost acum milionar. Life’s a bitch, nu-i așa?

Un australian este cel mai în măsură să răspundă la această întrebare. Convins că Lewis Hamilton va câştiga din nou, a pariat 70.000 de dolari pentru un profit de doar 17.000 de dolari. A pierdut toţi banii, campionul mondial terminând cursa pe locul 7.

Cei trei care au terminat cursa de la Monza pe podium se clasaseră în calificări pe locuri care nu le dădea nicio șansă – Gasly a plecat de pe poziția a zecea a grilei de start și șansele de a depăși zeii care concurează pentru Mercedes-AMG erau practic invizibile. Cu toate acestea, planetele s-au aliniat, campionii Formulei 1 au abandonat sau s-au chinuit lamentabil, iar Pierre Gasly de la Alpha Tauri a obținut prima victorie din carieră în Marele Circ, fiind urmat de Carlos Sainz de la McLaren și Lance Stroll de la Racing Point.

sursa: The Drive

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide