Formula 1: Red Bull Racing și Sergio Perez promovează Marele Premiu de la Miami (cu video)

Autor: Mihai Morcovescu 23 apr. 2022 Știri auto

Calendarul competițional de Formula 1 cuprinde în acest sezon nu mai puțin de 23 de Grand Prix-uri, un record pentru Marele Circ. Printre acestea și-a făcut loc în premieră și o cursă la Miami. Aceasta se va disputa în week-end-ul 6-8 mai, pe un circuit nou, în lungime totală de 5,41 kilometri.

Formula 1 poposește în Florida după 63 de ani

Statele Unite ale Americii vor organiza începând cu acest an două Mari Premii de Formula 1. În afara celui găzduit în mod tradițional de Circuitul Americilor din Austin (Texas), americanii vor avea un al doilea circuit.

Acesta a fost construit de la zero, în apropierea stadionului „Hard Rock” din Miami (Florida), casa echipei de fotbal american Miami Dolphins. Formula 1 nu a mai poposit în Florida din 1959. Designul final al circuitului include 19 viraje, trei linii drepte și trei zone DRS. Viteza maximă pe care o vor atinge monoposturile este estimată la 320 de km/h.

Una dintre team-urile de top din Formula 1, Red Bull Racing, a realizat un clip de promovare a cursei din Miami. Protagoniștii filmului sunt șeful echipei, Christian Horner, și pilotul mexican Sergio Perez.

În urma unei convorbiri telefonice, „Checo” pornește într-o cursă de la New York la Miami la bordul monopostului RB7 din 2011. Numai că acest lucru se întâmplă ca urmare a unei confuzii create între cei doi. Horner îi spune lui Perez că trebuie să fie la Miami „in mai” (n.n. –  în mai), însă din cauza zgomotului de fundal, „Checo” înțelege „today” (n.n. – azi).

Te invităm să urmărești videoclipul, pe alocuri amuzant, îăn care apar și câteva vedete ale sportului american.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=671&v=S7oMM6o96UU&feature=emb_logo

Sursa: Red Bull

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide