Fost fotbalist prins în offside, în trafic: „De ce claxonezi, nu ai vazut ca am semnalizat?” [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 10 nov. 2016 Știri auto
Fost fotbalist prins în offside, în trafic: „De ce claxonezi, nu ai vazut ca am semnalizat?” [VIDEO]

Fostul jucător de la Dinamo, Cătălin Munteanu, a fost implicat zilele trecut într-o ceartă în traficul din Voluntari. Fostul dinamovist a oprit pe marginea drumului pentru a merge până la magazin, şi a lăsat maşina într-un loc în care încurca traficul.

Iată ce a scris cel care a postat clipul pe Trafictube.ro

”Cum parcheaza nesimtitii fara nici o jena si blocheaza o banda in plin trafic.
In fiecare zi stau 10 min sa trec de acel loc  din cauza unora ca cel din film. O parte este blurata pentru ca isi scotea odrasla din masina.

Am claxonat atat pentru pur si simplu nu mi-a venit sa cred cat de imbecili si fara minte pot fi unii.
Nu stiu daca se aude ce zice dar redau aici:

>
>.

Si da, am sunat la Politia Voluntari ca se blocheaza o banda si se merge greu din cauza masinilor parcate. Au zis ca trimit un echipaj. Sper sa fi trimis.”

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide