A fugit după ce a fost tras pe dreapta de poliție și a făcut accident în Dorobanți

Autor: ProMotor 01 iun. 2020 Știri auto

Un accident violent a trezit o parte din cartierul Dorobanți. Un șofer a intrat în plin într-o bloc aflat în proces de reabilitare. Acesta fugea de polițiștii care îl opriseră pe Bulevardul Ștefan cel Mare.

GALERIE FOTO

Șoferul a fost surprins de radar pe Bulevardul Ștefan cel Mare, în timp ce se deplasa cu viteză. Agenții de la Brigada Rutieră l-au tras pe dreapta. Acesta a oprit, dar nu pentru a se supune ordinelor oamenilor legii, ci pentru a-i înjura pe aceștia.

Bărbatul aflat la volan a refuzat să se legitimeze. Un polițist a încercat să-l scoată pe șoferul recalcitrant din mașină, dar acesta l-a împins și a fugit de la fața locului. Polițistul a fost târât de mașină și rănit ușor. Agentul a primit îngrijiri medicale, informează Poliția Capitalei.

Șoferul și-a continuat fuga, dar, câțiva kilometri mai târziu, acesta a pierdut controlul automobilului electric și a intrat în plin într-un bloc aflat în proces de reablitare, la intersecția Calea Dorobanților cu Bulevardul Ștefan cel Mare.

Ce urmează pentru șoferul care a făcut accident în Dorobanți?

Nimeni nu a fost rănit în accidentul care a avut loc în Dorobanți, deși șoferul a ajuns pe trotuar și a lovit în plin schela montată pe clădire și construcția metalică improvizată pe trotuar.

Oamenii legii l-au prins din urmă, l-au imobilizat și l-au condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri. Pe numele bărbatului în vârstă de 41 de ani s-a deschis un dosar penal pentru ultraj. Imaginile au apărut pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Mașina electrică a fost îndepărtată de pe trotuar și a fost ridicată de o platformă. Echipa de reabilitare termică a reparat schela avariată.

Polițiștii, ținta șoferilor turbulenți

Polițistul rănit după ce a tras pe dreapta un vehicul este al doilea în ultima săptămână în Capitală. Un alt agent de la Brigada Rutieră a fost accidendat de șoferul unei dube, căruia îi făcuse semn să oprească, în zona Pipera.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide