FOTO. Accident teribil la intrarea în Cluj-Napoca. Șapte mașini implicate. O șoferiță de 19 ar fi vinovată

Autor: Daniel Samoilă 21 nov. 2021 Știri auto

Un accident teribil s-a petrecut la intrarea în Cluj-Napoca. Nu mai puțin de șase mașini au fost implicate, iar o persoană a fost rănită și a ajuns la spital.

De vină pentru acest accident ar fi o tânără șoferiță în vârstă de 19 ani, care conducea un Mercedes. Mașina a rămas fără portieră în urma impactului.

Traficul în zonă a fost îngreunat timp mai multe ore. Evenimentul rutier s-a petrecut din vina șoferiței, care a schimbat banda de mers fără să se asigure.

Foto – ObservatorNews

Accident în lanț la intrarea în Cluj-Napoca

Accidentul a avut loc luni, 15 noiembrie, în jurul orei 14:50. Șoferița Mercedes-ului se deplasa pe strada Traian Vuia, pe banda întâi, în direcția localității Apahida. Ea a încercat să schimbe banda de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism aflat pe banda a doua.

În urma acestei coliziuni, autoturismul a fost proiectat pe sens opus și a lovit alte două autoturisme, conform observatornews.ro.

În accident au mai fost implicate și alte trei mașini, în total fiind șapte vehicule angrenate în acest incident. Polițiștii au făcut testările cu aparatul etilotest, însă rezultatele au fost negative.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost transportat la spital, fiindcă avea nevoie de mai multe îngrijiri medicale. El se afla în mașina inițială de conducătoarea auto în vârstă de 19 ani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Info Trafic Cluj-Napoca



Comentarii
Inchide