FOTO: Așa arată LEGO Technic Ferrari Daytona SP3. Un supercar, din mii de piese LEGO

Autor: Cristian Gubandru 28 mai 2022 Știri auto

LEGO îi plasează pe pasionații de supercaruri în fața volanului celui mai recent model Ferrari, prin intermediul noii machete LEGO Technic Ferrari Daytona SP3.

Pentru a reda cât mai autentic spiritul competitiv al Ferrari, noul model realizat la scară 1:8 dispune de o cutie de viteze în 8 trepte cu padele, motor V12 cu pistoni în mișcare și jante argintii strălucitoare. Fanii se pot apropia de centrul acțiunii, recreând design-ul elegant și aerodinamica noului Ferrari Daytona SP3 pe măsură ce asamblează bolidul roșu care atrage toate privirile în trafic.

Portierele de tip fluture dezvăluie un interior elegant, cu un habitaclu recreat perfect și volan cu logoul caluțului cabrat, detaliile aparte ale acestui model vizionar fiind redate cu precizie absolută.

Un supercar, din mii de piese LEGO

Modelul format din 3.778 de piese etalează o puzderie de detalii și funcții care reflectă măiestria inginerească și design-ul elegant al producătorului de automobile de vis.

Cel de al patrulea model din seria Technic Ultimate Car Concept are, atunci când este asamblat, o înălțime de peste 14cm, 59 cm lungime și 25cm lățime.

„Acest model este un testament al excelenței care stă la baza etosului Ferrari și al grupului LEGO. Nu a fost omis niciun detaliu în materie de design, și pot să spun că, desi am un istoric în inginerie, sunt uimit de atenția la detalii și precizia cu care a fost realizat acest model, la o scară atât de mică. Suntem extrem de norocoși că putem să lucrăm îndeaproape cu Ferrari pentru a le oferi fanilor șansa să-și transforme visurile în realitate construind această machetă care reflectă excelența competitivității”, a declarat Niels B Christiansen, CEO Grupul LEGO.

Modelul The LEGO Technic Ferrari Daytona SP va fi disponibil începând cu 1 iunie 2022 exclusiv în magazinele LEGO, urmând să fie distribuit și în magazinele de retail începând cu 1 august 2022.

Pentru fanii care își doresc mai multă acțiune, Grupul LEGO și Ferrari au creat împreună o carte pentru măsuțele de cafea, ilustrând și mai multe detalii de design ale modelului.

Cartea LEGO Technic Daytona SP3 The Sense of Perfection va fi disponibilă exclusive pe site, la nivel global, începând cu 1 iunie 2022, într-un tiraj limitat de 5.000 de copii.

Sursa: LEGO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: LEGO


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide