FOTO. Cum a fost „îmbrăcat” un tren al Metrorex de sărbători

Autor: Daniel Samoilă 19 dec. 2021 Știri auto

Metrorex anunță că și-a „îmbrăcat” în straie de sărbătoare unul dintre trenuri. Motivul? „Moș Crăciun s-a hotărât să călătorească cu metroul”, spun reprezentanții companiei.

Concret, un tren din flota de metrouri a fost decorat cu ocazia sărbătorilor și va circula „camuflat” până pe 1 ianuarie 2022.

Este vorba despre trenul nr.1006 care va circula pe Magistrala 1 Dristor-Pantelimon, cât și pe Magistrala M3 Preciziei-Anghel Saligny.

Încă trei noi stații de metrou în București

Rețeaua de metrou din București se va extinde cu încă trei stații.

Concret, cel puțin trei stații se vor construi pe magistrala M2, ca urmare a extinderii liniei până în comuna Berceni. Această magistrală pornește din Berceni și se termină în Pipera, fiind cea mai rapidă linie de metrou din Capitală.

Pe lângă cele trei noi stații de metrou se vor construi și alte trei mari parcări de tip park&ride. Aceste investiții sunt vizate în proiectul de extindere a magistralei M2 Pipera-Berceni, dincolo de Șoșeaua de Centură, până în comuna Berceni.

Practic, aceste stații vor fi realizate în continuarea stației „Tudor Arghezi”, pe care Primăria Sectorului 4 o construiește în acest moment.

Reprezentanții primăriei au anunțat că proiectul include și suplimentarea garniturilor de tren, pentru ca timpul de așteptare în noile stații să fie cât mai mic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Metrorex



Comentarii
Inchide