FOTO. Cum arată mâinile lui Grosjean, la un an după teribilul accident din Bahrain

Autor: Daniel Samoilă 02 dec. 2021 Știri auto

Un an de zile a trecut de la unul dintre cele mai șocante accidente din istoria Formulei 1. S-a întâmplat în Marele Premiu al statului Bahrain, când mașina lui Romain Grosjean a luat foc după ce s-a izbit de un parapet.

Grosjean, pilot atunci la Haas F1 Team, a scăpat cu viață după ce a fost scos de stewarzi la câteva secunde după ce monopostul său a luat foc. Incidentul nefericit s-a întâmplat în al treilea viraj al circuitului din Bahrain, când mașina lui Grosjean a lovit un parapet cu o viteză de 225 km/h.

Pilotul francez s-a ales după acel accident cu arsuri serioase la mâini. Nico Rosberg, fost campion mondial în Formula 1, a postat un video cu Grosjean la un an după teribilul accident.

Foto: Twitter

VIDEO

 

Cum arată mâinile lui Romain Grosjean, la un an după accidentul din F1

Nico Rosberg a vorbit într-un podcast cu Romain Grosjean. „Dreaptă e în regulă, stânga puțin mai ok”, a dezvăluit Grosjean în podcastul lui Rosberg.

Accidentul din 2020 a fost rar întâlnit în Formula 1. Monopostul Haas s-a rupt în două în momentul impactului, iar combinezonul lui Grosjean a luat foc. Pilotul francez a putut să iasă repede, fiind ajutat și de stewarzi, medici sau alți oameni responsabili cu securitatea.

Grosjean a părăsit Formula 1 la finalul anului 2020 și a concurat anul acesta în IndyCar.

VIDEO cu accidentul lui Grosjean

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide